Bedrijfsuitje Hazenberg Bouw

Een uitje dat op digitaal vlak toegankelijk is voor alle leden in hun thuissituatie. Dat was het uitgangspunt van waaruit Monique Vermeulen (personeelsvereniging Hazenberg Bouw) dit jaar het uitje kon gaan organiseren. Door middel van het enthousiasme van een ander bedrijf, kwam Monique bij Uitjesbazen uit. Dat is nog eens mooi om te horen!

De Virtuele Bingoshow

In deze tijd hebben wij uiteraard niet stil gezeten. We hebben ons gefocust op het ontwikkelen van professionele online homegames. Juist ook in deze tijd is het belangrijk om met elkaar te kunnen lachen en ontspannen. De Virtuele Bingoshow sluit daar perfect op aan. Monique stemde hier mee in waardoor de organisatie van start kon gaan. Dit verliep soepel: ‘’Het contact vooraf is zeker goed verlopen. Duidelijk en snel antwoord op onze vragen’’.
Op vrijdag 3 juli was het zover. Iedereen zat klaar voor hun scherm, met een bingokaart uiteraard. De gehele groep werd welkom geheten door onze altijd enthousiaste en zeer ervaren Uitjesbaas: Matton. Uiteraard strak in pak. Tijd voor plezier en ontspanning. Altijd leuk bingo. Maar uiteraard geen ‘gewone’ bingo..

Diverse interactieve rondes

Tijdens de bingoshow ervaar je de gezelligheid van een ouderwetse bingo, gecombineerd met diverse interactieve rondes. Zo geniet je van heerlijke, oude klassiekers tijdens onze 80’s music ronde, word je talenknobbel op de proef gesteld tijdens de buitenlandse ronde en gaan de heupjes lekker los tijdens de dansronde! Dit en meer komt voorbij tijdens de Virtuele Bingoshow. ‘’De diverse themarondes zorgen voor een leuke afwisseling’’, aldus Monique.

Groot enthousiasme

Gelachen is er zeker. Ondanks Monique haar valse bingo (waar gebeurd), zijn haar lachspieren flink op de proef gesteld. De reacties van andere collega’s? ‘’Iedereen was erg enthousiast en er is veel gelachen; een betere reactie kun je niet krijgen’’. Ook wij krijgen hierdoor uiteraard een big smile op ons gezicht. Dat is waar wij immers naar streven. Tevreden, enthousiaste klanten. 😊
Kortom, een geslaagd event met als algehele score een mooie 8!

Hazenberg Bouw

Monique Vermeulen

40 personen

Online

Meer over de Online Bingo?

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M

    Alle Uitjes van Uitjesbazen