Hart van Bourdonck – Boerdonk/Gemert

Evenementenlocatie Boerdonk/Gemert

4 ★★★★★ / Bekijk de website van Hart van Bourdonck

Hart van Bourdonck is een van onze samenwerkingen in omgeving Boerdonk/Gemert. Dit karakteristieke pand in (het centrum van) Boerdonk beschikt over 5 luxe hotelkamers en een gezellig café met terras en is een zeer geschikte locatie voor het organiseren van onze bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Interieur: Sfeervol
Groepen: Klein en groot
Parkeren: Gratis parkeren

Activiteiten bij Hart van Bourdonck

Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer
Virtual Reality op locatie
Virtual Reality op locatie

Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met Virtual Reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk! Iedere activiteit passen wij geheel aan op jullie wensen.

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
Pubquiz
Pubquiz

Ben jij iemand die overal iets vanaf denkt te weten? Heb je een brede algemene kennis of vind je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden, collega’s of teamgenoten? Dan is de Pubquiz het ideale avondje uit!

Lees meer

Meer over Hart van Bourdonck

Hart van Bourdonck is gevestigd in het centrum van Boerdonk, een dorpje in de buurt van Eindhoven, Den Bosch en Helmond. Door het gezellige café met terras is het een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Met een uitgebreide kaart is Hart van Bourdonck ook zeer geschikt voor onze diner spellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Gratis parkeergelegenheden bij het café/hotel
  • Vlakbij de Eindhoven, Den Bosch en Gemert
  • Activiteiten kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Eventlocatie Boerdonk/Gemert

Hart van Bourdonck is gevestigd in Boerdonk, een dorpje tussen Eindhoven en Den Bosch en vlakbij Helmond, Gemert, Veghel en Uden. Boerdonk ligt naast de N279 en is dus zeer goed bereikbaar. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied ‘Het Hurkske’ zo kun je onze activiteiten gemakkelijk combineren met een prachtige wandeling of fietsttocht.

Samenwerking Uitjesbazen

Hart van Bourdonck is een unieke evenlocatie in regio Boerdonk/Gemert. Het karakteristieke pand in het centrum van Boerdonk is uiterst geschikt voor onze teambuilding activiteiten. Door de goede samenwerking tussen Uitjesbazen en Hart van Bourdonck kun je genieten van de gastvrijheid van Hart van Bourdonck en de uitdagende teambuilding games van Uitjesbazen.

Locatie Hart van Bourdonck

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M