The Hack Game

Gem. klantbeoordeling

4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

0

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4 ★★★★★

The Hack Game

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Wil je toch puzzels en raadsels oplossen? Geen probleem. Wij bieden nu als online teambuildingactiviteit: de online escape room ‘Escape the Firm’. Een spannend en volledig coronaproof uitje

SYSTEM HACKED! Ja, je leest het goed, in dit door Uitjesbazen zelf uitgewerkte concept wordt het systeem bij jullie op kantoor volledig gehackt. Terwijl iedereen rustig aan het werk is achter zijn of haar computer springt het scherm opeens op zwart en verschijnen er groene letters op het scherm: SYSTEM HACKED! Om het systeem te herstellen moet iedereen meehelpen aan het oplossen van diverse puzzels en raadsels. Niet schrikken, het systeem is niet echt gehackt en wij hebben alles volledig onder controle. Naast een te gekke ervaring en uniek uitje waarin jullie volledig meegenomen in de wereld van hackers, komen jullie er ook achter wat de gevolgen zijn van een hackaanval en hoe deze voorkomen kan worden.

 • Een te gekke ervaring en uniek uitje
 • Naast een uitje ook een serious game waar iedereen iets van opsteekt!
 • Verdiep je in de wereld van hackers
 • Een volledig door Uitjesbazen zelf uitgewerkt concept
3
Meer informatie over dit uitje

Hack Game – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we dit spel voor jullie kunnen verzorgen. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daar erg goed op aansluit. Vervolgens komen onze hack-experts op jouw locatie en wordt alles klaar gezet om de nep-hack uit te kunnen gaan voeren. Dan is het zo ver en worden alle computers gehackt, niet echt natuurlijk, onze hackers hebben alles volledig onder controle en alles wordt naderhand hersteld. Iedereen moet vervolgens bij elkaar komen voor een kleine introductie waarna het spel gespeeld zal gaan worden. Spelenderwijs leert iedereen meer over hackers en hackaanvallen. Waarna het spel afgelopen is herstellen we het systeem en is alles weer zoals voorheen.

Lunch – Diner – Borrel

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel dat kunnen we ook regelen voor jullie. We werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie hack ervaring uiterst geslaagd zal zijn.

Vanaf 20 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 20 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M