GROTE GROEPEN

Goed dat je op deze pagina hebt geklikt! Onze expertise is namelijk game ontwikkeling én organiseren. Dat komt bij grote groepen helemaal tot uiting. Bekijk even snel deze pagina en neem dan persoonlijk contact op, zodat we je direct kunnen adviseren over de mogelijkheden. Die we overigens hieronder kort uiteen hebben gezet.

GESCHIKTE UITJES VOOR GROTE GROEPEN

Virtual Reality - Escape Room

Virtual reality en een escape room? Ja, dat kan! We zullen het even uitleggen. In groepen gaan jullie aan de gang met een virtuele bom. Terwijl één speler een VR bril op heeft en de bom voor zich ziet, moeten de andere teamleden de oplossing uitpuzzelen. Welk draadje moet er doorgeknipt worden? Welke knoppen moeten er ingedrukt worden? Je raad het al; alles draait om samenwerking en communicatie. We hebben veel VR brillen klaar liggen, hierdoor kan de escape room tot wel 600 personen tegelijk gespeeld worden.

Escape Room op Locatie - Mobile Escape Room

Een escape room spelen tijdens een groot evenement, bedrijfsfeest of -uitje? Met onze mobiele escape room kun je met tot wel 800 personen tegelijk ontsnappen uit jouw eigen locatie! De 60 minuten durende escape room begint direct spannend met een real life gijzeling door een acteur, verkleed als bendelid van de maffia. Doordat we wel 100 escape rooms tegelijkertijd kunnen opbouwen is het ook mogelijk te battlen. Hierbij spelen jullie als teams tegen elkaar en is het team dat als eerst weet te ontsnappen de winnaar!

Out of the Box

Het nieuwste concept van Uitjesbazen; Out of the Box. Jullie groep wordt ingedeeld in teams. Na een kleine introductie en speluitleg van onze uitjesbazen/spelbegeleiders, krijgen alle teams een box voor zich. De kist zit op slot en moeten jullie door ‘Out of the Box’ te denken proberen te openen. Eenmaal in de kist wordt het moeilijker. In een wirwar van verhaallijnen, games, logica, vragen, codes, sloten en nog veel meer moeten jullie proberen een kleiner kistje te openen. Het team dat dat als eerst weet te doen is de winnaar! Een ware battle en een uniek spel voor grote groepen.

Quiz Show Deluxe 2.0

Op zoek naar een quiz die veel verder gaat dan alleen maar wat vragen? Dan zit je hier goed! Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na nog meer brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0! Een quiz ideaal voor grote feesten, uitjes en events, omdat je iedereen gegarandeerd enthousiast en uit zijn of haar stoel krijgt! Met 2 presenatoren, 8 verschillende rondes, een jury, een dj, aankleding, een mega geluidset en niet te vergeten een paar grappen wordt jouw feest, uitje of event een gegarandeerd succes.

”Sit Back and Enjoy!”

Alvast kijken wat we hebben? Zie hieronder.

Locatie

$

Activiteit

$

3 gangen dineren

Locatie

Activiteit

3 gangen dineren

SUCCES PARTNERS

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!