GROTE GROEPEN

Goed dat je op deze pagina hebt geklikt! Onze expertise is namelijk game ontwikkeling én organiseren. Dat komt bij grote groepen helemaal tot uiting. Bekijk even snel deze pagina en neem dan persoonlijk contact op, zodat we je direct kunnen adviseren over de mogelijkheden. Die we overigens hieronder kort uiteen hebben gezet.

Uitjes voor grote groepen – gepersonaliseerd!

Escape Room op Locatie – Mobiele Escape Room

Een escape room spelen tijdens een groot evenement, bedrijfsfeest of -uitje? Met onze mobiele escape room kun je met tot wel 800 personen tegelijk ontsnappen uit jouw eigen locatie! De 60 minuten durende escape room begint direct spannend met een real life gijzeling door een acteur, verkleed als bendelid van de maffia. Doordat we wel 100 escape rooms tegelijkertijd kunnen opbouwen is het ook mogelijk te battlen. Hierbij spelen jullie als teams tegen elkaar en is het team dat als eerst weet te ontsnappen de winnaar!

Toon meer
 • Ook verschillende andere Escape Rooms mogelijk, zoals: Escape the City, Escape the Congres en Bomkoffer
 • We kunnen 100 escape rooms tegelijkertijd of na elkaar opbouwen
 • Battle escape room ook mogelijk, waarbij jullie in teams tegen elkaar spelen
 • Escape room kan in (bijna) iedere ruimte worden opgebouwd
 • Real life gijzeling in jouw eigen ruimte

Escape room op locatie

Vooraf hebben we alles goed doorgenomen, zodat we precies weten met hoeveel teams en wanneer jullie de escape room willen gaan spelen. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig om de ruimtes om te toveren tot escape rooms. Wanneer de teams de ruimtes betreden hebben de teams totaal geen idee wat er gaat gebeuren. Opeens wordt er spannende Italiaanse muziek gestart, komt de ruimte vol met rook te staan en komt er een overvaller met bivakmuts binnenvallen. Onder toezicht van de gijzelaar gaan jullie aan de slag met verschillende puzzels, raadsels en enigma’s om te ontsnappen.

Meer over de mobiele escape room?

Benieuwd wat wij voor jouw feest, event of uitje kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Virtual Escape Room – VR en teambuilding in één

Virtual reality en een escape room? Ja, dat kan! We zullen het even uitleggen. In groepen gaan jullie aan de gang met een virtuele bom. Terwijl één speler een VR bril op heeft en de bom voor zich ziet, moeten de andere teamleden de oplossing uitpuzzelen. Welk draadje moet er doorgeknipt worden? Welke knoppen moeten er ingedrukt worden? Je raad het al; alles draait om samenwerking en communicatie. We hebben veel VR brillen klaar liggen, hierdoor kan de escape room tot wel 600 personen tegelijk gespeeld worden.

Toon meer

 • Een unieke en moderne virtual reality beleving
 • De ideale combinatie tussen teambuilding en augmented reality
 • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts
 • De moderne twist van virtual reality en de spanning van escape rooms
 • Vraag naar het ‘all-in’ pakket en krijg een complete ervaring voor een prikkie

Virtual Escape Room op locatie

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en hoe we de activiteit het best kunnen verzorgen. Samen stellen wij een programma op dat verdoet aan jullie wensen. Onze VR-experts komen ruim op tijd bij jullie op locatie om de apparatuur te installeren en de spelmaterialen klaar te zetten. We kunnen er 25 tot 50  tegelijk opbouwen, hierdoor is het uitje zeker geschikt voor grote groepen. Na een introductie over virtual reality gaan jullie snel aan de gang, want de tijd op de bommen beginnen te tikken.

Meer over Virtual Escape Room?

Benieuwd wat wij voor jouw feest, event of uitje kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Out of the Box – Think out of the Box to get into the Box

Het nieuwste concept van Uitjesbazen; Out of the Box. Jullie groep wordt ingedeeld in teams. Na een kleine introductie en speluitleg van onze uitjesbazen/spelbegeleiders, krijgen alle teams een box voor zich. De kist zit op slot en moeten jullie door ‘Out of the Box’ te denken proberen te openen. Eenmaal in de kist wordt het moeilijker. In een wirwar van verhaallijnen, games, logica, vragen, codes, sloten en nog veel meer moeten jullie proberen een kleiner kistje te openen. Het team dat dat als eerst weet te doen is de winnaar! Een ware battle en een uniek spel voor grote groepen.

Toon meer
 • Voor iedere groep op maat te maken (met toegevoegde vragen over de groep)
 • Denk out of the box, ideale teambuilding game voor slimmerikken!
 • Verschillende variërende en ingenieuze spellen
 • Ideale escape room om tegen elkaar te spelen
 • Zeer geschikt voor grote feesten, events en uitjes

Out of the Box

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad, zodat de activiteit perfect is voorbereid is door ons. Onze uitjesbazen/spelbegeleiders zijn ruim op tijd met alle boxen aanwezig. Het uitje begint met een uitleg, vervolgens gaan de teams zelf aan de slag. De eerste game is een echte out of the box oplossing, de kist is dan namelijk nog gesloten. De games in de box zijn vrij divers, van wiskundige puzzels tot hippe, leuke spellen. Elke oplossing leidt weer naar de volgende game. Door samenwerken los je het snelt de puzzels op. Wie als eerst alle sloten van alle kistjes los krijgt is de winnaar! Doordat al onze out of the box kisten hetzelfde zijn is het een ware battle tussen teams en dus zeer geschikt voor grote groepen.  

Meer over Out of the Box?

Benieuwd wat wij voor jouw feest, event of uitje kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

De Vetste Quiz van Nederland – Next Level Quiz

Op zoek naar een quiz die veel verder gaat dan alleen maar wat vragen? Dan zit je hier goed! Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na nog meer brainstormsessies presenteren wij: De Vetste Quiz van Nederland! Een quiz ideaal voor grote feesten, uitjes en events, omdat je iedereen gegarandeerd enthousiast en uit zijn of haar stoel krijgt! Met 2 presenatoren, 8 verschillende rondes, een jury, een dj, aankleding, een mega geluidset en niet te vergeten een paar grappen wordt jouw feest, uitje of event een gegarandeerd succes.
Toon meer

 • Foto’s en video’s van jullie zelf verwerkt in quiz (wij komen vooraf langs)
 • Originele vragen, rondes en quizmasters
 • 2,5 entertainment
 • Heel veel interactie tijdens de quiz
 • De Vetste trofee van Nederland voor het winnende team
 • Een polonaise ter afsluiting waarin iedere deelnemer deelneemt. Klinkt fout en misschien een beetje raar en niet passend bij jullie groep? Bel ons even. Dan leggen wij uit dat dit uitje een slagingspercentage van 100% heeft!

Één groot feest tijdens de quiz

Vooraf komen wij al bij jullie langs om te filmen voor de quiz en het programma door te nemen. De video’s worden gebruikt als intro en voor verschillende onderdelen van de quiz. Op de dag zelf wordt de groep ontvangen door onze 2 presentatoren en worden zij ingedeeld in teams. Strak in pak begeleiden onze quizmasters jullie door de activiteit. Het team dat het meest weet, de overige deelnemers het beste kent en het meeste inzicht heeft wint! Hat team gaat naar huis met een grote trofee en is de winnaar van De Vetste Quiz van Nederland.

Meer over deze Next Level Quiz?

Benieuwd wat wij voor jouw feest, event of uitje kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Game volledig op maat gemaakt?

Wij hebben in ons repertoire al 50+ verschillende games. Van Virtual Reality tot Next Level City Games (compleet gedraaid op software) en van Next Level Quizzen tot Serieuze High-end games, zoals een onderhandelingsgame of hackgame. Een belangrijk onderdeel is tegenwoordig ons kopje ‘Escape Rooms‘. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in Serious Gaming en al meer dan 10 Escape Rooms ontworpen. 10 unieke Escape Rooms zoals je nergens anders zult tegenkomen!

Wij hebben in ons repertoire al 50+ verschillende games. Van Virtual Reality tot Next Level City Games (compleet gedraaid op software) en van Next Level Quizzen tot Serieuze High-end games, zoals een onderhandelingsgame of hackgame. Een belangrijk onderdeel is tegenwoordig ons kopje ‘Escape Rooms‘. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in Serious Gaming en al meer dan 10 Escape Rooms ontworpen. 10 unieke Escape Rooms zoals je nergens anders zult tegenkomen!

N

Volledig op maat gemaakte game naar jouw wensen

N

Expert op het gebied van Gamification

N

Brede expertise in games (VR-Games, Escape Rooms, APP-games, etc.)

N

Niet-tevreden-geld-terug garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Look at what we have done before:

Koninklijke Marine

In 2018 zijn wij door de Koninklijke marine benaderd om een volledig op maat gemaakte game te ontwikkelen.

Toon meer

Het doel van de Koninklijke Marine was vernieuwend onderwijsleermiddel waarmee zij de skills van hun mariniers konden testen. Uiteindelijk hebben we een escape room ontwikkeld waarin de mariniers geboeid werden en in een unieke stressituatie terecht kwamen.

Belgische Overheid

Belgische jongeren enthousiast maken voor de zorg, dat was het doel van de escape room die wij voor de Belgische Overheid

Toon meer

ontwikkeld hebben. Het resultaat; een succesvolle reclameactie en een volledig op maat gemaakte escape room. In 2018 hebben we in opdracht van de Belgische Overheid tientallen middelbare scholen bezocht om jongeren de escape room te laten spelen.

UWV

Voor het UWV mochten wij een uitje organiseren voor maar liefst 2.000 man! We zijn enorm trots dat UWV ons gekozen heeft en dat we een succes hebben kunnen maken van dit evenement.

Kleinste Escape Room

Bij de plaatstelijke kermis in Erp, vestigingsplaats van Uitjesbazen, hebben wij als actie voor het goede doel de kleinste en kortste escape room van nederland ontwikkeld. Het leverde ons een plekje op Wikipedia op en een mooi bedrag voor

Toon meer

Amref Flying Dokters. Momenteel wordt de Kleinste Escape Room van Nederland ingezet ter promotie en ter vermaak op bijvoorbeeld evenementen en festivals.

Wij ontwikkelen op maat gemaakte games in samenwerking met:

Electrociëns

Regionaal

VR/Augmented

Timmerlieden

Regionaal

Consultants

Visionairs per vakgebied

Software ontwikkelaars

IBN

z

Voice overs

Uit Hollywood