fbpx

Groepsactiviteit op locatie

Een groepsactiviteit op locatie naar keuze. Wij brengen hét uitje gewoon naar jullie toe!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit op locatie

Altijd op locatie naar keuze

Wil jij een groepsactiviteit met je collega’s organiseren? Maar hebben jullie geen zin om lang te reizen, veel te regelen én de hele dag kwijt te zijn? Dan hebben wij dé oplossing: bij Uitjesbazen boek je dé leukste uitjes op locatie. Zo hebben wij een groot aanbod aan groepsactiviteiten die op een locatie naar keuze te spelen zijn. Dus, ga je voor een restaurant in het centrum, een sportveld in de buurt of een kantoorruimte? Alles kan en mag!

Groepsactiviteit op locatie organiseren

Uitjesbazen heeft al haar uitjes vol passie in elkaar gezet. Dit zouden wij graag met jou delen. Op kantoor, in de plaatselijke sportkantine of gewoon in jouw favoriete restaurant. Het kan allemaal! Neem contact met ons op, we bespreken dan de mogelijkheden.

Wil je een groepsactiviteit organiseren die speciaal voor jou en je collega’s op maat gemaakt is? Wij personaliseren ook uitjes. Zo ontvangen jullie een activiteit die nog leuker en persoonlijker is. Heb je vragen over het personaliseren van een uitje? Neem even contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Wat is een groepsactiviteit op locatie?

In plaats van dat je met heel de groep een reis moet maken naar de locatie van het uitje, komen wij net zo graag naar jou toe. Veel makkelijker en ook nog eens goedkoper! Wij komen met ons uitje en begeleiding naar een locatie naar keuze en maken er een feestje van. Kies bijvoorbeeld voor een uitje in een restaurant, bij jullie op kantoor of op een sportveld in de buurt.

Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

Nodig zoveel mensen uit als je kan, want iedereen mag meespelen. Er is geen limiet!

Wat kost een groepsactiviteit op locatie?

Dat is afhankelijk van het uitje en eventuele begeleiding. Neem hiervoor even contact met ons op en wij maken een gepaste offerte op maat!

 

 

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie
Groepsactiviteit op locatie

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland
Groepsactiviteit op locatie

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo
Groepsactiviteit op locatie

Liever een gepersonaliseerde groepsactiviteit op locatie?

Offerte aanvragen0413-302773