Groepsactiviteit op locatie

Wij brengen het uitje gewoon naar jou!

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit op locatie

Groepsactiviteit op locatie

Wil jij een groepsactiviteit doen maar geen zin om lang te reizen, veel te regelen en je hele dag kwijt te zijn? Dan hebben wij de oplossing: wij komen naar waar jij wilt! Uitjesbazen heeft een groot aanbod uitjes die op een locatie naar keuze te spelen zijn. Wil jij een groepsactiviteit op locatie? Wij zijn hier voor jou! Dus. Ga jij voor een restaurant in het centrum, jullie stamkroeg of voor een uitje bij jou op kantoor of in huis? Kan gewoon.

Kletsen? Stel je vragen hieronder!
Neem contact op

Groepsactiviteit op locatie organiseren

Uitjesbazen heeft al haar uitjes vol passie in elkaar gestoken. Dit zouden wij graag met jou delen. Op kantoor, bij je thuis of in jouw favoriete restaurant? Het kan allemaal! Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid

Bent u opzoek naar een uitje dat speciaal voor jou en je groep gemaakt is? Wij personaliseren ook uitjes, zo ontvangen jullie een activiteit die nog leuker en persoonlijker is. Vragen over een uitje personaliseren? Neem even contact op dan kijken we samen wat er mogelijk is!

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

Wat zijn wij blij met jullie!

”Ik heb met mijn familie de groepsactiviteit Crazy88 gedaan bij ons vakantiehuisje. Het was leuk om te doen tijdens ons weekendje weg!

Danique

Crazy 88
Groepsactiviteit op locatie

Image

”Veel plezier gehad met de bingoshow in onze favoriete stamkroeg!”

Roel

Foute Bingoshow
Groepsactiviteit op locatie

Image

”Besloten om 2 heerlijke dingen te combineren: Wie is de Mol en een diner. Van allebei optimaal genoten! Wat een toffe activiteit.”

Maartje

Wie is de Rat Diner
Groepsactiviteit op locatie

Image

Veelgestelde vragen over groepsactiviteiten op locatie

Wat is een groepsactiviteit op locatie?

In plaats van dat je met heel de groep een reis moet maken naar de locatie van het uitje, komen wij net zo graag naar jou! Veel makkelijker en ook goedkoper! Wij komen met ons uitje en begeleiding naar een locatie naar keuze en maken er een feestje van! Kies bijvoorbeeld voor een uitje in een restaurant, bij jullie op kantoor of op een sportveld in de buurt.

Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

Nodig zoveel mensen uit als je kan want iedereen mag meespelen, er is geen limiet!

Wat kost een groepsactiviteit op locatie?

Dat is afhankelijk van het uitje en eventuele begeleiding. Neem hiervoor even contact met ons op en wij maken een gepaste offerte op maat!