fbpx

Gave bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Uitjesbazen verzorgt gave bedrijfsuitjes tot in de puntjes. Bekijk onze 25+ ludieke activiteiten en beleef dé leukste tijd met je collega’s.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 100+ personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Gave bedrijfsuitjes

Ervaar een uniek bedrijfsfeest

Graag even weg van het kantoor met je personeel? Uitjesbazen biedt dé leukste en meest unieke bedrijfsuitjes met een echte ‘WAUW Factor‘ aan voor jouw team. Zoek je voor jouw gezelschap een actieve groepsactiviteit? Probeer dan één van onze ludieke stadsspellen. Liever een binnenactiviteit? Met Quiz Show Deluxe en de Foute Bingoshow ben je verzekerd van een avond vol humor en gezelligheid. Even geen ideeën voor een gaaf bedrijfsuitje? Bekijk dan hier onze top 10 bedrijfsuitjes.

Al onze groepsactiviteiten zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Ben jij met 20 of 100 personen? Voor ons geen probleem. Wij vinden het altijd gezellig en willen jullie een gaaf bedrijfsuitje bezorgen.

Pubquiz / Spelshow op eigen locatie | Uitjesbazen

Plezier op elke locatie

Graag in Amsterdam, Utrecht of Den Bosch een activiteit boeken? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat kan in heel Nederland en België zijn. Voor zowel binnen als buiten hebben we veel verschillende uitjes. Dus even last van het Hollandse weer? Bekijk dan onze indoor activiteiten. Schijnt het zonnetje? Bekijk dan onze heerlijke outdoor activiteiten.

Verbeter jullie teambuilding

Graag de samenwerking en teambuilding binnen het team verbeteren? Dan zijn onze bedrijfsuitjes perfect voor jullie. Met onze activiteiten wordt de sfeer en teambuilding in jullie team beter. Durven jullie de strijd aan?

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Cool, hartstikke leuk en kicken. Wij zouden het wel weten hoor. 😉

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties.”

IBM
Buffy Stuijts
78 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - IBM | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie gave bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en ervaar een gaaf bedrijfsuitje tot in de puntjes geregeld. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Van smakelijke dinerspellen tot spannende escape games. Met 25+ gave bedrijfsuitjes nemen wij graag de organisatie van jullie activiteit uit handen. Twijfel je nog over dé perfecte activiteit. Heb je nog extra wensen? Zoals personalisatie? Onze kantoorbazen zitten al in de startblokken klaar om jullie te helpen. Hieronder vinden jullie diverse type bedrijfsuitjes. Ideaal om alvast wat inspiratie en ideeën op te doen voor een gaaf bedrijfsuitje.

Voor dé kroon op jullie gave bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773