Gasthoeve Adrichem – Beverwijk

Evenementenlocatie Beverwijk

4.2 ★★★★★ / Bekijk de website van Gasthoeve Adrichem

Gasthoeve Adrichem is gevestigd in Beverwijk en is een van onze samenwerkingen. Het is een zeer geschickte evenementenlocatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes of groepsactiviteiten. Gasthoeve Adrichem is een geschikte locatie met een restaurant, zalen en catering, hierdoor is een bedrijfsuitje bij Gasthoeve Adrichem te combineren met een diner.  

Interieur: Warme inrichting
Groepen: Klein en groot
Parkeren: Gratis parkeren

Activiteiten bij Gasthoeve Adrichem

Moorddiner
Moorddiner

Hou je van interactie en acteren?
En hou je van een 3-gangen diner?

Dan is het moorddiner uitermate geschikt!

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
QUIZ SHOW DELUXE 2.0
QUIZ SHOW DELUXE 2.0

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Tijd voor interactie en een missie!

Lees meer
High Tech Communication Box
High Tech Communication Box

Ieder team van 2 tot 6 personen ontvangt een High Tech Communication Box. Eenmaal open begint deze te roken, te piepen en te kraken. Krijgen jullie de timer op tijd gestopt?

Lees meer
VR Teambuilding
VR Teambuilding

Probeer in teams van 4 of 5 personen de virtuele bommen te ontmantelen. Communicatie staat centraal!

Lees meer

Meer over Gasthoeve Adrichem

Gasthoeve Adrichem is gelegen in Beverwijk, vanaf de A9 is het 5 minuten rijden naar de evenementenlocatie. Het beschikt over een partycentrum en over een restaurant, dat maakt Gasthoeve Adrichem een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of groepsactiviteiten. Doordat er een restaurant bij zit is het een geschikte locatie over onze diner spellen.

  • Gratis parkeergelegenheden bij Gasthoeve Adrichem
  • Vlakbij de A9 en A22
  • Veel mogelijkheden voor verschillende groepsactiviteiten
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Eventlocatie Beverwijk

Gasthoeve Adrichem is op 5 minuten rijden afstand van de A9 en A22, dit zorgt er voor dat het een makkelijk te bereiken locatie is voor een bedrijfsuitje bijvoorbeeld. 

Samenwerking Uitjesbazen

Gasthoeve Adrichem is een zeer geschikte eventlocatie in Beverwijk. Het pand wat warmte uitstraalt en een gezellige sfeer heeft is een mooie plek voor bedrijfsuitjes of groepsactiviteiten in Beverwijk. Door de samenwerking met Uitjesbazen kunnen er bij Gasthoeve Adrichem verschillende activiteiten gedaan worden, dit is ook mogelijk in combinatie met een diner. Verschillende teambuilding activiteiten en quizzen van Uitjesbazen zijn mogelijk.

Locatie Gasthoeve Adrichem

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

It Foarûnder – Sneek
It Foarûnder – Sneek

Een unieke evenementenlocatie met 3 terrassen die een uitzicht bieden op het Sneekermeer. Zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of voor groepsactiviteiten in Sneek. Ook te combineren met een diner.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M