Slider

Foute Vrienden

Heb jij foute vrienden? Doe dan mee met dit geweldige uitje. Speel foute vrienden! Nu kan je eens echt het meest ultieme vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of ander uitje beleven met je foute vrienden of natuurlijk je foute vriendinnen. Dat wordt natuurlijk lachen! Wij hebben de opdrachten voor je klaar liggen. Eventueel ook nog een professionele cameraman die de  “foute” opdrachten en locaties vastlegt terwijl jullie bezig zijn. Natuurlijk zullen de opdrachten zorgen voor een hoop hilariteit! Zowel van te voren, tijdens en na het uitje.

  • Mogelijk met professionele cameraman/regisseur
  • Veel diverse en hilarische opdrachten. Julie bepalen welke! 🙂
  • Veel grappige video’s na afloop
  • Het uitje om met elkaar en om elkaar te lachen!

Meer informatie over dit uitje

Heb jij foute vrienden?

Na vooraf al enkele keren contact gehad te hebben, ontvangen we jullie op de dag zelf met een drankje. Zo hebben we meteen even de tijd om alles goed uit te leggen, zodat jullie precies weten wat jullie te wachten staat. Ofja, precies, jullie weten dan wat de bedoeling is haha. Het format werkt als volgt: er zijn verschillende rondes met meerdere opdrachten. De deelnemers kiezen voor elkaar welke opdracht iedereen moet uitvoeren. Voor degene met de minste punten bewaren we de beste opdracht voor het laatst. Deze laatste opdracht is natuurlijk extra moeilijk voor de verliezer, maar voor de overige deelnemers des te leuker om te zien!

Foute vrienden kent geen verliezers…

Of toch een beetje dan. Wie verliest de dobbelronde en mag de stad in terwijl de rest van de vrienden de meest gekke opdrachten verzinnen die de verliezer mag gaan uitvoeren?

Heb je een vrijgezellenfeest? Dan is het wel duidelijk wie de meeste opdrachten mag uitvoeren! Heb je zelf opdrachten en weet je precies wie je te grazen wil nemen? Alles kan in ons programma. Als het maar lachen wordt!

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Foute Vrienden activiteit uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans.

“Je vrienden de gekste opdrachten meegeven en vervolgens zelf aan de beurt zijn! Dat vind ik dan weer grappig, haha!” aldus Uitjesbaas Matton

Laat jezelf eens lekker gaan!

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes

€ 24,50 P.P.

Niet goed, geld terug

Vanaf 10 personen

}

2,5 uur

Overal in Belgie Overal in Nederland

0413-302773

Grote groepen ontvangen korting

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room Maffia Gijzeling
Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes
Virtual Reality op Locatie

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes