Foute Vrienden

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

394

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Foute Vrienden

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Heb jij foute vrienden? Doe dan mee met dit geweldige uitje. Speel foute vrienden! Nu kan je eens echt het meest ultieme vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of ander uitje beleven met je foute vrienden of natuurlijk je foute vriendinnen. Dat wordt natuurlijk lachen! Wij hebben de opdrachten voor je klaar liggen. Eventueel ook nog een professionele cameraman die de  “foute” opdrachten en locaties vastlegt terwijl jullie bezig zijn. Natuurlijk zullen de opdrachten zorgen voor een hoop hilariteit! Zowel van te voren, tijdens en na het uitje.

  • Mogelijk met professionele cameraman/regisseur
  • Veel diverse en hilarische opdrachten. Julie bepalen welke! ????
  • Veel grappige video’s na afloop
  • Het uitje om met elkaar en om elkaar te lachen!
3
Meer informatie over dit uitje

Heb jij foute vrienden?

Na vooraf al enkele keren contact gehad te hebben, ontvangen we jullie op de dag zelf met een drankje. Zo hebben we meteen even de tijd om alles goed uit te leggen, zodat jullie precies weten wat jullie te wachten staat. Ofja, precies, jullie weten dan wat de bedoeling is haha. Het format werkt als volgt: er zijn verschillende rondes met meerdere opdrachten. De deelnemers kiezen voor elkaar welke opdracht iedereen moet uitvoeren. Voor degene met de minste punten bewaren we de beste opdracht voor het laatst. Deze laatste opdracht is natuurlijk extra moeilijk voor de verliezer, maar voor de overige deelnemers des te leuker om te zien!

Foute vrienden kent geen verliezers…

Of toch een beetje dan. Wie verliest de dobbelronde en mag de stad in terwijl de rest van de vrienden de meest gekke opdrachten verzinnen die de verliezer mag gaan uitvoeren?

Heb je een vrijgezellenfeest? Dan is het wel duidelijk wie de meeste opdrachten mag uitvoeren! Heb je zelf opdrachten en weet je precies wie je te grazen wil nemen? Alles kan in ons programma. Als het maar lachen wordt!

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Foute Vrienden activiteit uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans.

“Je vrienden de gekste opdrachten meegeven en vervolgens zelf aan de beurt zijn! Dat vind ik dan weer grappig, haha!” aldus Uitjesbaas Matton

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M

Alle Uitjes van Uitjesbazen