Foute Bingoshow

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

157

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Foute Bingoshow

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

We bieden nu ook een online bingo aan! Of ben je nieuwsgierig naar de andere online teambuilding uitjes? Welke je ook kiest: je hebt altijd een 100% coronaproof uitje . 

Zijn jullie allemaal hoogbejaard, zijn de kussentjes op de stoeltjes zacht genoeg en staan de gehoorapparaatjes aan? Tijd voor de Foute Bingoshow! Wij maken bingo weer cool, vet en hip. Twee jonge presentatoren zullen je de show van je leven bezorgen! En niet alleen zij.. Iedereen wordt betrokken bij de grootste, meest grappige bingoshow van Nederland! Nu dus ook als je niet bejaard bent..;-)

 • 2 presentatoren in een gelikte outfit
 • Minimaal 10 schitterende prijzen, van boratpakje tot VR bril.
 • Professionele bingo materialen
 • 5 verschillende rondes (ooit gehoord van een dansronde?)
 • 5 verschillende manieren om bingo te krijgen (ooit gehoord van zigzagbingo?)
 • Aankleding en ludieke opdrachten tussendoor
3
Meer informatie over dit uitje

Heb je naast bingoballen ook échte ballen?

Aan de hand van jullie wensen bereiden we de Foute Bingoshow voor, kan het voor jullie niet gek genoeg dan zorgen we dat de bingoshow nog fouter zal zijn! Al verzinnen we er tijdens de bingo altijd nog wel wat ‘regels’ bij. Die leggen we dan natuurlijk even goed uit tijdens de uitleg. De bingokaarten worden uitgedeeld en de machine wordt gestart. Het is tijd voor de Foute Bingoshow. Het is wachten totdat de eerste luidkeels BINGO!! roept. Tot zover niets geks dus. Maarrrr…. in de machine zitten veel ‘opdrachtballen’. En dit zijn niet zomaar opdrachten. Nee helaas. Dit zijn de foutste opdrachten die je ooit gedaan zult hebben! Ghe ghe… Wie kan er het beste meezingen met de meest foute hits? Of is er toevallig iemand in de zaal die bingobal ‘dontsmile-oryoudie’ voor z’n kiezen krijgt? Win je de strijd, dan mag je een gratis cijfer wegstrepen en maak je kans op de grootse prijzen!

Let op! Onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat.. Als er maar gelachen wordt, dat is wat zij willen. Ho let op! Soms kunnen zij ineens van gedachte veranderen. Hopelijk straffen ze jou niet, maar een vriend of collega van je:).

WE GAAN HET ZIEN.. TIJDENS DE FOUTE BINGO SHOW!

It’s showtime! Alles draait om gezelligheid. Maar er moet godverdulleme ook ge-bingo-ot worden!
De ‘beste’ bingospeler gaat nog met een prijs naar huis ook!

Oh ja, natuurlijk zijn er genoeg foute prijzen te winnen. Elke bingo betekent een prijs! Altijd leuk als de halve zaal een plaksnor op heeft, een serieuze messenset wint of helaas toch een tweedehandskorfbalbeker mee naar huis mag nemen;)

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Foute Bingoshow fouter dan fout, maar erg goed verzorgd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M