Flikken Moordspel

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Aantal keer geboekt

428

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Flikken Maastricht of een andere stad!

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Een moordspel? Hebben we. Ook als volledig coronaproof uitje. Wij bieden nu als online teambuilding uitje: het Online Moordspel

Kruip nu in de huid van Floris Wolfs en Eva van Dongen. Talloze misdrijven wisten zij al op te lossen in Maastricht. Nu is het aan jullie om de volgende bloedstollende zaak op te lossen. Jullie worden opgewacht in een stad naar keuze door een commissaris en er ligt een onopgeloste moordzaak op jullie wachten. De tijd tikt en de moord zal door jullie zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Ken je de stad niet? Geen probleem, deze leer je kennen tijdens het oplossen van deze spannende moordzaak.

 • Teams van ongeveer 10 personen. 100 teams tegelijk mogelijk.
 • Next level citygame, met talloze attributen, games en een ingenieuze zaak
 • Op zoek naar de moordenaar / moordlocatie / moordwapen
 • Ontdek alle highlights van een stad of dorp naar keuze
3
Meer informatie over dit uitje

Flikken Maastricht – het uitje

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad en hebben we de case helemaal voorbereid voor jullie. De commissaris staat jullie al op te wachten in de stad en de koffers worden aan jullie overhandigd. De spanning loopt op en jullie moeten als team op zoek naar de code voor de koffer. Als deze gevonden is, is de eerste stap naar de oplossing gezet. De koffer is echter gevuld met een hoop mysteries, zeer uitdagende puzzels en informatie die jullie allemaal op moeten lossen. En om deze op te lossen zullen jullie verschillende punten in de stad moeten zien te vinden. The city is your playground! Het onderzoek naar de moord is dus zeer uiteenlopend en variërend en zonder het door te hebben ontdek je de complete stad.

Flikken Maastricht – Case Closed?

De koffer, de verschillende puzzels, uitdagende games, cijfersloten etc. moeten allemaal worden opgelost. Alibi’s worden gecheckt, verdachten worden uitgesloten. En ook het juiste motief wordt gekoppeld. Gaat dit allemaal goed? Case closed! En de commissaris zal zeer tevreden zijn! Maar er kan natuurlijk maar één team deze bloedstollende zaak als eerste oplossen en er met de winst vandoor gaan! De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde Flikken trofee! Denken jullie in staat te zijn om deze spannende moordzaak op te lossen voordat het te laat is?!


“Echt iedereen wordt tijdens dit uitje super fanatiek! Behalve ikzelf. Of je moet me een donut geven, dan kan ik er weer voor 100% tegenaan☺” aldus Uitjesbaas en parttime commissaris Wout


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Flikken’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M