Escape Room Spel ‘De terugkeer van de dominee’

Escape Room Spel ‘De terugkeer van de dominee’

4.7 ★★★★★ / Van de makers van het NK Escape Rooms 2019

Escape your House ‘De terugkeer van de dominee’ is ontwikkeld door de Escape Room ontwikkelaars van het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. Een Escape game voor tijdens de corona-crisis.

Spanning: ★★★★★
Tijdsdruk: ★★★☆☆
Coöperatief: ★★★★☆

Vanaf 12 jaar
2 - 6 personen
+/- 90 min

Escape now, or be haunted forever!

Een dominee met een donker verleden. Lang geleden begraven onder jullie huis. Voor altijd verdwenen. Tot nu! De dominee is terug! Hij heeft jullie een brief geschreven. De dominee eist zijn woonplaats terug en wil een sleutel van jullie huis.

Een onvergetelijke Escape room beleving voor thuis. Van de makers van het NK Escape rooms.

 • Ultieme escape room ervaring bij je thuis
 • Een escape game voor tijdens de corona-crisis
 • Unieke en spectaculaire escape games/puzzels
 • Van de makers van het NK Escape Rooms 2019
3
Meer informatie over dit uitje

Escape your House

Deur op slot. Sleutel in de kluis. Lichten uit. Steek de heilige kaars aan. En laat de wierook branden! Let’s play a game! Jullie krijgen één kans om de sleutel terug te krijgen. Lukt het jullie om de geest van de dominee te verdrijven? Of blijft de dominee voor altijd bij jullie wonen?

Het spel is geschikt voor 2 t/m 6 personen en dus ideaal om te spelen met je gezin of huisgenoten. Samen spelen, op afstand van elkaar, is ook mogelijk, al is de game daar niet speciaal op gemaakt. Eén persoon ontvangt het pakket met de benodigde inhoud.

Inhoud van het pakket 

De escape game wordt geleverd in een fraaie box, in de stijl van ‘de terugkeer van de dominee’. Alle puzzels zijn strak vormgegeven en passen volledig in het thema. Wat het echt uniek maakt is het speciale drukwerk en de extra attributen die zorgen voor de optimale beleving.

 • Kluisje met slot (de kerkers van de dominee)
 • 3 pakketjes met strak vormgegeven puzzels
 • Jute zakje met sleutels
 • Speciaal drukwerk met verrassende effecten
 • Glow in the dark effecten
 • Een speciaal gemaakte kaars die de tijd aangeeft
 • Glazen flesje met ‘heilig’ water
 • Wierookstokje
 • Rozemarijn kruiden
 • Een toffe bijbehorende website

Escape your house spelen als groepsuitje of bedrijfsuitje

Het is ook mogelijk om Escape your house te spelen met een grote groep. Op een datum en tijdstip naar keuze. Ga de strijd met elkaar aan in een Escape your house – competitie.  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb ik alleen de spelmaterialen nodig?

Naast de diverse spelmaterialen in ‘de terugkeer van de dominee’ heb je een schaar nodig om bepaalde onderdelen uit te knippen. Naast een schaar heb je een laptop (eventueel een telefoon) met internet nodig om de verschillende digitale onderdelen op internet te kunnen spelen/gebruiken.

Kan ik met meer dan 6 personen spelen?

Het is ook mogelijk met een grote groep Escape your house te spelen. Ga de strijd met elkaar aan in Escape your house – competitie. Op een datum en tijdstip naar keuze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Klik hier om meer informatie aan te vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat als we de oplossing niet kunnen vinden?

Bij ‘de terugkeer van de dominee’ zijn meerdere hints bijgevoegd, wanneer je er samen niet meer uit komt kun je er voor kiezen deze te gebruiken. Zo kan iedereen gegarandeerd het hele spel spelen.

We hebben bij ‘The Package’ meerdere hints bijgevoegd, deze kun je altijd bekijken wanneer jullie vast lopen, uiteraard worden hier wel strafminuten voor in rekening gebracht ;).

Wat maakt 'De terugkeer van de dominee' zo speciaal?

‘De terugkeer van de dominee’ is ontwikkeld door de escape room ontwikkelaars van het NK Escape Rooms en speciaal voor tijdens de corona-crisis. Daarnaast is de beleving in dit spel enorm groot. Lichten uit. Steek de heilige kaars aan. Deur op slot. Let’s play a game!

Review van de spelletjes vrienden

Van de ontwikkelaars van het NK Escape Rooms

Escape your House ‘De terugkeer van de dominee’ is ontwikkeld door de Escape Room ontwikkelaars van het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms. Een Escape game voor tijdens de corona-crisis.

Hieronder de trailer van Escape your House:

Meer weten over het NK Escape Rooms? Ga naar de website:

Vergelijkbare Doe Het Zelf Teambuilding Games!

Escape the Firm
Escape the Firm

Een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Hoe dan ook, dit mysterie moet worden opgelost.

Lees meer
The Package
The Package

Het escape room spel van 2019 én afkomstig uit één van de rondes van het NK Escape Rooms 2019. De psychopaat is op de vlucht en het is aan jullie om hem zo snel mogelijk te lokaliseren.

Lees meer