Escape the City

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

726

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Escape the City – Uitdagende citygame

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Een spannende en uitdagende teambuilding game in de stad, dat is Escape the city. Jullie worden opgewacht door de technische recherche. In de altijd zo vredelievende stad is totale paniek toegeslagen. Loeiende sirenes en politieauto’s komen voorbij. De reden: Er is een levenloos lichaam aangetroffen. De technische recherche is inmiddels tot de conclusie gekomen dat het gaat om een moord…

  • Op zoek naar highlights in de stad door middel van officiële appgame
  • Teambuilding en (ont)spanning
  • Recherchekoffer vol uitdagende games
  • Een bloedstollende moordzaak
  • Inclusief ervaren en enthousiaste begeleiding
3
Meer informatie over dit uitje

Escape een bloedstollende moordzaak

Iedereen is in schock. Al snel wordt duidelijk dat de burgemeester van de stad is vermoord! Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. De politie beschouwt jullie als hoofdverdachten en zet alles op alles om jullie achter de tralies te krijgen. Een bloedstollende moordzaak. De stad wordt afgesloten. Niemand mag erin of eruit, totdat jullie achter tralies zitten. Jullie enige hoop is het vinden van de échte dader, zodat jullie vrijuit gaan… maar hoe?!

In teams gaan jullie op onderzoek uit

Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie op onderzoek uit. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Jullie gaan door middel van onze officiële appgame op zoek naar verschillende checkpoints in de stad. Er wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Een spannende tocht. Jullie speurzin en analytisch vermogen wordt sterk op de proef gesteld. Onderweg kom je steeds meer informatie tegen over deze bizarre misdaad. Er is geen tijd te verliezen. De eerste 24 uur na de moord zijn van groot belang in het onderzoek. Weten jullie de moordzaak op te lossen en te ontsnappen uit de stad?!


“Respect voor mijn bazen dat het ze gelukt is om een escape room en een citytour bij elkaar te brengen. Ik buig nog iedere dag voor ze.” aldus stagebaas Remon.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat Escape the City uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M