Escape Room op Locatie
Slider

Mobiele Escape Room – Escape Room op Locatie in Zandhoven

Een escape room in Zandhoven op eigen locatie voor 8 tot 800 personen is tegenwoordig mogelijk! Ons thema is de Italiaanse maffia mét een real life gijzeling door een acteur. Door een bendelid van de maffia met bivakmuts worden jullie in Zandhoven op jullie eigen locatie overvallen en gegijzeld. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk. Zoals alles mogelijk is bij Uitjesbazen ;-).

  • Een escape room ontwikkeld door de organisatoren van het NK escape rooms
  • We kunnen 100 escape rooms tegelijkertijd of na elkaar opbouwen in Zandhoven
  • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen dezelfde escape room induikt!
  • Escape room kan in (bijna) iedere ruimte worden opgebouwd in Zandhoven
  • Real life gijzeling in Zandhoven

Toon meer

Escape room in Zandhoven op jouw locatie – het uitje

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten hoe we de ruimte(s) in Zandhoven om kunnen bouwen tot escape room. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig in Zandhoven om onopvallend de ruimtes om te toveren tot escape room. Vervolgens betreed je met de groep de ruimte en heb je nog totaal geen idee wat er gaat gebeuren. Tot dan opeens de spannende italiaanse muziek wordt gestart. De ruimte vol staat met rook. En er een overvaller met bivakmuts binnen komt vallen. Jullie zijn gegijzeld en moeten alles inleveren. Afgetapte telefoongesprekken helpen jullie vervolgens enigszins op weg om uit de problemen te blijven.

Mobiele escape room in Zandhoven – Escape

Jullie zullen veel puzzels, raadsels, kluisjes, cryptogrammen etc. op moeten lossen in Zandhoven. Als je wil ontsnappen aan de Italiaanse maffia tenminste. Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer elkaar vertrouwen. Samenwerken is essentieel. De tijd tikt door. En de maffia kent geen genade. Kunnen jullie de juiste taken onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.


“Te gek om de mensen te gijzelen, te laten schrikken, en vervolgens als een malle te zien samenwerken om binnen het uur te ontsnappen. Soms kan ik het niet laten om iemand een kleine tik te verkopen als het te traag gaat naar mijn zin.” aldus eindbaas Joris.


 

Lunch – Diner – Borrel in Zandhoven

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel in Zandhoven kunnen wij ook voor jullie verzorgen. In Zandhoven werken wij met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie escape room op eigen locatie in Zandhoven uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!

activiteit in Zandhoven-Bedrijfsuitje in Zandhoven-uitje in Zandhoven-teambuilding-Escape-Room-locatie

€ 29,50 P.P.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

}
1,5 uur

In Zandhoven en overal in België en Nederland

0413-302773

Grote groepen ontvangen korting

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting in Zandhoven!

Meer over Zandhoven

Zandhoven is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De Kempense gemeente telt ruim 12.000 inwoners. Zandhoven is ook de hoofdplaats van het kieskanton en gerechtelijk kanton Zandhoven.

Alle historische gegevens hebben betrekking op de huidige gemeente, inclusief deelgemeenten, zoals ontstaan na de fusie van 1 januari 1977.

Lees verder…