Escape Room op Locatie
Slider

Mobiele Escape Room – Escape Room op Locatie in Oost-Vlaanderen

Een escape room in Oost-Vlaanderen op eigen locatie voor 8 tot 800 personen is tegenwoordig mogelijk! Ons thema is de Italiaanse maffia mét een real life gijzeling door een acteur. Door een bendelid van de maffia met bivakmuts worden jullie in Oost-Vlaanderen op jullie eigen locatie overvallen en gegijzeld. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk. Zoals alles mogelijk is bij Uitjesbazen ;-).

  • Een escape room ontwikkeld door de organisatoren van het NK escape rooms
  • We kunnen 100 escape rooms tegelijkertijd of na elkaar opbouwen in Oost-Vlaanderen
  • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen dezelfde escape room induikt!
  • Escape room kan in (bijna) iedere ruimte worden opgebouwd in Oost-Vlaanderen
  • Real life gijzeling in Oost-Vlaanderen

Toon meer

Escape room in Oost-Vlaanderen op jouw locatie – het uitje

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten hoe we de ruimte(s) in Oost-Vlaanderen om kunnen bouwen tot escape room. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig in Oost-Vlaanderen om onopvallend de ruimtes om te toveren tot escape room. Vervolgens betreed je met de groep de ruimte en heb je nog totaal geen idee wat er gaat gebeuren. Tot dan opeens de spannende italiaanse muziek wordt gestart. De ruimte vol staat met rook. En er een overvaller met bivakmuts binnen komt vallen. Jullie zijn gegijzeld en moeten alles inleveren. Afgetapte telefoongesprekken helpen jullie vervolgens enigszins op weg om uit de problemen te blijven.

Mobiele escape room in Oost-Vlaanderen – Escape

Jullie zullen veel puzzels, raadsels, kluisjes, cryptogrammen etc. op moeten lossen in Oost-Vlaanderen. Als je wil ontsnappen aan de Italiaanse maffia tenminste. Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer elkaar vertrouwen. Samenwerken is essentieel. De tijd tikt door. En de maffia kent geen genade. Kunnen jullie de juiste taken onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.


“Te gek om de mensen te gijzelen, te laten schrikken, en vervolgens als een malle te zien samenwerken om binnen het uur te ontsnappen. Soms kan ik het niet laten om iemand een kleine tik te verkopen als het te traag gaat naar mijn zin.” aldus eindbaas Joris.


 

Lunch – Diner – Borrel in Oost-Vlaanderen

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel in Oost-Vlaanderen kunnen wij ook voor jullie verzorgen. In Oost-Vlaanderen werken wij met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie escape room op eigen locatie in Oost-Vlaanderen uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!

activiteit in Oost-Vlaanderen-Bedrijfsuitje in Oost-Vlaanderen-uitje in Oost-Vlaanderen-teambuilding-Escape-Room-locatie

€ 29,50 P.P.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

}
1,5 uur

In Oost-Vlaanderen en overal in België en Nederland

0413-302773

Grote groepen ontvangen korting

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting in Oost-Vlaanderen!

Meer over Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen (Frans: Flandre-Orientale) is een van de vijf provincies van het Vlaams Gewest en een van de tien provincies van België. Zij grenst in het westen aan de provincie West-Vlaanderen, in het noorden aan de Nederlandse provincie Zeeland met Zeeuws-Vlaanderen, in het oosten aan de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, en in het zuiden aan het Waalse Henegouwen.

Het toponiem Oost-Vlaanderen bestaat uit twee delen, namelijk “oost” en “Vlaanderen”.

Lees verder…