Escape Room Spel ‘The Package’

Escape Room Spel ‘The Package’

4.2 ★★★★★ / Onderdeel geweest van NK Escape Rooms 2019

Uniek escape room spel afkomstig uit één van de rondes van het NK Escape Rooms 2019. In dit coöperatieve spel beleef je een ware escape room ervaring en is het aan jullie de taak de voorvluchtige psychopaat te lokaliseren. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?
Spanning: ★★★★★ Tijdsdruk: ★★★★☆ Coöperatief: ★★★★☆
Vanaf 12 jaar
2 - 6 personen
+/- 90 min

Escape Room spel voor 2 – 6 personen

Ga met collega’s, vrienden of familie de strijd aan tegen de Escaped Psychopath. Weten jullie aan meer dan 10 uitdagende escape games en puzzels de schuilplaats van de Escaped Psychopath te lokaliseren? Dan stoppen jullie de Escaped Psychopath!

  • Een zenuwslopend spel voor ervaren en minder ervaren escape room spelers
  • Breng de ultieme escape room ervaring bij je thuis
  • Unieke en spectaculaire escape games/puzzels
  • Onderdeel geweest van het NK Escape Rooms 2019
3
Meer informatie over dit uitje

‘The Package’ – Het Verhaal

Vanuit een nog anonieme bron is de Nederlandse geheime dienst gealarmeerd omtrent een gevaarlijke en mogelijk gewapende psychopaat. Deze psychopaat is ontsnapt uit een zeer geheime ondergrondse martelgevangenis net over de grens in Duitsland. Mede door de obsessie voor de Eerste Wereldoorlog en als kopstuk van een terroristisch netwerk is de psychopaat gevangengezet in deze zwaarbeveiligde gevangenis. Het gerucht gaat dat de psychopaat een zeer gedetailleerd plan bezit om door middel van meerdere terroristische aanslagen een nieuwe Wereldoorlog te ontketenen.

De anonieme tipgever is bang dat de plannen op zeer kort termijn tot uitvoering worden gebracht en daarom is er geen tijd te verliezen! Het is aan jullie om deze psychopaat zo snel mogelijk op te sporen en een desastreuze ramp te voorkomen!!!

Te spelen met tot wel 200 personen

Met een groep groter dan 6 personen? Geen probleem, speel in teams tegen elkaar, het team dat als eerst weet te escapen wint! Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Heb ik alleen de spelmaterialen nodig?

Naast de diverse spelmaterialen in ‘The Package’ heb je een schaar nodig om bepaalde onderdelen uit te knippen. Naast een schaar heb je een laptop (eventueel een telefoon) met internet nodig om de verschillende digitale onderdelen op internet te kunnen spelen/gebruiken. 

Kan ik met meer dan 6 personen spelen?

Geen probleem, je kunt ‘The Package’ met tot wel 200 personen tegelijk spelen. Bij grote groepen speel je in teams van 3 tot 6 personen tegen elkaar. Het team dat als eerst weet te escapen wint! Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Wat als we de oplossing niet kunnen vinden?

We hebben bij ‘The Package’ meerdere hints bijgevoegd, deze kun je altijd bekijken wanneer jullie vast lopen, uiteraard worden hier wel strafminuten voor in rekening gebracht ;). 

Wat maakt 'The Package' zo speciaal?

Naast het feit dat je met ‘The Package’ één ronde speelt uit het NK Escape Rooms 2019, bevat het zeer unieke escape games/puzzels die je zowel off- als online moet gebruiken. Hoe dat precies in elkaar zit? Bestel ‘The Package’ direct en ontdek het zelf ;).

Onderdeel NK Escape Rooms 2019

‘The Package’ is onderdeel geweest van het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms 2019, op één avond speelde zo’n 650 teams ‘The Package’ om een plek te veroveren in de grote finale van het NK Escape Rooms 2019. Hieronder de trailer van dit kampioenschap:

NK Escape Rooms

Het NK Escape Rooms is een jaarlijks toernooi dat door Uitjesbazen en Gamificationers georganiseerd wordt. Tot nu toe gingen jaarlijks zo’n 650 – 800 teams de strijd met elkaar aan in 4 – 5 verschillende Escape Room rondes. Meer weten over het NK Escape Rooms? Ga naar de website:

Recensies

Bedankt NK – Escape rooms! Wij vonden dit een fantastische ronde ????. Echt goed voorbereid en echt leuke puzzels! Dank. Anthony

Wij vonden het een geweldige ervaring, ondanks dat we het niet gehaald hebben, hebben we genoten!!

Ilona

Wat een werk zit hier in voor jullie als organisatie! Knap gemaakt en alvast super bedankt!

Ilse

In ons commandocentrum voelden we ons zaterdag net een groep rechercheurs ????‍✈️????‍✈️!

Jubbe

Het was echt super gaaf! Leuke verrassende puzzels. We hebben ons zeker vermaakt!

Karlijn

Wat een ongelooflijk leuke en spannende ervaring! Jolanda

Geweldig spel, het was een grote uitdaging om de juiste containernummer te vinden, maar het is ons gelukt!

Jeroen 

Ruim 3 uur verder maar we hebben een code opgestuurd en het was mega gezellig! ???? Angelique
Zo dat was me het avontuur wel weer – ronde 3 zit er op was weer tof! Elja

Vergelijkbare Doe Het Zelf Teambuilding Games!

De Terugkeer van de Dominee
De Terugkeer van de Dominee

Een onvergetelijke escape room beleving voor thuis. Van de makers van het NK Escape Rooms. Deur op slot. Sleutel in de Kluis. Lichten Uit. Let’s play a game.

Lees meer
Escape the Firm
Escape the Firm

Een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Hoe dan ook, dit mysterie moet worden opgelost.

Lees meer