Escape Room in Amstelveen

Gem. klantbeoordeling

4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

0

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4 ★★★★★

Mobiele Escape Room – Escape Room op Locatie in Amstelveen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Ciao Amici! Een escape room op jouw eigen locatie in Amstelveen voor 8 tot 800 personen is tegenwoordig mogelijk! Ons thema is de Italiaanse maffia mét een real life gijzeling door een acteur. Door een bendelid van de maffia met bivakmuts worden jullie overvallen en gegijzeld in jouw eigen ruimte in Amstelveen. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk. Zoals alles mogelijk is bij Uitjesbazen ;-). Lukt het jullie om binnen de tijd aan 1.000.000 euro contant te komen, dan worden jullie vrijgelaten! Ontsnappen lukt alleen door goede samenwerking, hierdoor is deze escape room in Amstelveen ook nog eens uiterst geschikt als teambuildingsactiviteit!

 • Een escape room ontwikkeld door de organisatoren van het NK escape rooms
 • We kunnen 100 escape rooms tegelijkertijd of na elkaar opbouwen
 • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen dezelfde escape room induikt!
 • Escape room kan in (bijna) iedere ruimte in Amstelveen worden opgebouwd
 • Real life gijzeling in jouw eigen ruimte in Amstelveen
3
Meer informatie over dit uitje

Escape room op locatie in Amstelveen – het uitje

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten hoe we de ruimte(s) om kunnen bouwen tot escape room. Onze begeleiding is vervolgens ruim op tijd aanwezig om onopvallend de ruimtes om te toveren tot escape room. Vervolgens betreed je met de groep de ruimte en heb je nog totaal geen idee wat er gaat gebeuren. Tot dan opeens de spannende Italiaanse muziek wordt gestart. De ruimte vol staat met rook. En er een overvaller met bivakmuts binnen komt vallen. Jullie zijn gegijzeld en moeten alles inleveren. Afgetapte telefoongesprekken helpen jullie vervolgens enigszins op weg om uit de problemen te blijven. Buona Fortuna! (oftewel: veel succes!)

Mobiele escape room in Amstelveen – Escape

Jullie zullen veel puzzels, raadsels, kluisjes, cryptogrammen etc. op moeten lossen. Als je wil ontsnappen aan de Italiaanse maffia tenminste. Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer elkaar vertrouwen. Samenwerken is essentieel. De tijd tikt door. En de maffia kent geen genade. Kunnen jullie de juiste taken onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.


“Te gek om de mensen te gijzelen, te laten schrikken, en vervolgens als een malle te zien samenwerken om binnen het uur te ontsnappen. Soms kan ik het niet laten om iemand een kleine tik te verkopen als het te traag gaat naar mijn zin.” aldus eindbaas Joris.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel in Amstelveen kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars in Amstelveen samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie escape room op eigen locatie in Amstelveen uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Home Games: Alles voor een tientje! Na deze coranacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met deze Home Games!

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

  M

  Alle Uitjes van Uitjesbazen