Kant en klare Quizzen van Uitjesbazen

Ga je binnenkort een quiz organiseren? Download of bestel dan een van onze kant en klare quizzen. Gebasseerd op onze succesvolle Quizzen op locatie. Onze quizpakketten zitten vol originele en grappige quizvragen en zijn zo samengesteld dat je direct kunt beginnen (incl. gestylde presentatie en quizboekje). Haal de quizmaster in je naar boven en koop je kant en klare quiz direct!

Pubquiz

Uitgelicht spel categorie ‘Kant en Klare Quizzen’

Denk jij overal wat vanaf te weten? Heb je een brede algemene kennis en ben jij helemaal fan van pubquizzen? Dan is de kant-en-klare pubquiz de ideale quiz voor een avond gezelligheid en hillariteit. Daag je vrienden, collega’s of teamgenoten uit en beantwoordt onze diverse en uitdagende pubquizvragen. Degene met de meeste goede antwoorden wint! Lees meer…

Pubquiz
Pubquiz

Hebben jullie een brede kennis en zijn jullie fan van pubquizzen? Ga dan voor ons kant en klare pubquiz pakket!

Lees meer
Big Music Quiz
Big Music Quiz

Je favoriete hits, ludieke opdrachten en alles in het teken van muziek, de ingrediënten van een succesvolle Big Music Quiz!

Lees meer
Voetbalquiz
Voetbalquiz

Speel samen met andere voetbal fans de ultieme voetbal quiz, wie weer er het meest van voetbal en kan zich voortaan ‘King Voetbal’ noemen?

Lees meer

Kant en Klare Quiz

Meer informatie

Uitjesbazen organiseerde de afgelopen 20 jaar de meest te gekke en onvergetelijke quizzen op locatie voor bedrijfsuitjes, familiedagen, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Van ‘Ik hou van Holland’ tot ‘Pubquiz’ en van ‘Feestquiz’ tot ‘Big Music Quiz’. Onze quizzen zijn tot in de puntjes uitgewerkt en de afgelopen jaren meerdere malen verbeterd. Voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s zijn onze quizzen nu ook te koop, haal de quizmaster in je zelf naar boven en speel een van onze te gekke kant en klare quizzen.

  • Volledige quizpakketten met handleiding en gestylde presentatie
  • Haal de quizmaster in je naar boven en presenteer een van onze kant en klare quizzen
  • Interactieve quizzen vol originele en hilarische vragen, gebaseerd op onze quizzen op locatie
  • Geschikt voor o.a. vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen of teamuitje