City Games – Uitje in de Stad

Op zoek naar een originele, spannende en leuke manier om een stad of dorp te ontdekken? Speel een van onze City Games die je bijna overal in Nederland kunt spelen. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje. 

Wie is de Rat City Game

Uitgelicht spel categorie ‘City Games’

Speel Wie is de Rat in een stad of dorp in Nederland of België en beleef een spannende middag vol gezelligheid en etambuilding. Speel zo slim mogelijk en probeer de rat te ontmaskeren terwijl jullie zoveel mogelijk punten proberen te scoren. Eén probleem… er is een rat in jullie midden, welke een tegenovergesteld doel heeft, namelijk: zo min mogelijk punten scoren. Weten jullie de rat te ontmaskeren en punten te scoren? Lees meer…

Wie is de Rat
Wie is de Rat

De ultieme city game voor sightseeing, spanning en gezelligheid. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze gloednieuwe city app-game.

Lees meer
Crazy 88
Crazy 88

Alleen voor echte mafkezen. Welke opdrachten durf jij uit te voeren?

Lees meer
The Hangover
The Hangover

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover app-game hét ideale vrijgezellenfeest.

Lees meer
Sex and the City
Sex and the City

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd las je Sex and the City gespeeld hebt! Vol hillarische opdrachten voor een vrouwlijk vrijgezellenfeest!

Lees meer

City Games/Stadsspellen

Meer informatie

Op zoek naar een actief stadsspel voor een stad of dorp in Nederland of België? Al onze City Games zijn te spelen in een stad of dorp naar keuze. Met een spelleider op afstand (vanuit ons kantoor) gaan jullie met jullie smartphones de stad in, via onze gloednieuwe interactieve app-game gaan jullie diverse uitdagende doe- en denkopdrachten uitvoeren. Onze City Games staan garant voor een 2 uur durende activiteit vol spanning, teambuilding en gezelligheid.

Vooral op zoek naar een stadsspel voor een vrijgezellenfeest? Bekijk dan vooral The Hangover of Sex and the City, deze City Games zijn speciaal ontwikkeld voor vrijgezellenfeesten.

  • Gezellige stadssppellen met begeleiding op afstand
  • Succesvolle City Games van een Uitjesbureau met 20 jaar ervaring
  • Gloednieuwe interactieve app-game vol doe- en denkopdrachten
  • Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen of teamuitjes met een laag budget