Crazy 88 City Game

Crazy 88 Citygame

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Zin in een gezellige en onvergetelijke dag? Is er geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is Crazy 88 DE activiteit voor jullie! Deze gloednieuwe app game zal voor altijd in jullie geheugen gegrift staan. De crazy 88 app game bevat 88 hilarische opdrachten die in de door jullie gekozen stad uitgevoerd moeten worden. Mr. X, de strenge en interactive jury zal op afstand jullie opdrachten beoordelen. Hij is het brein achter deze opdrachten, dus stel hem niet teleur! Crazy 88 is geschikt voor iedere groep, omdat wij de crazy opdrachten aan kunnen passen aan iedere groep.

  • Doldwaze stadsroute
  • Ontzettend crazy opdrachten
  • Crazy88 app om alle opdrachten vast te leggen voor Mr. X
  • Lef, goede zin, creativiteit en humor komt spontaan bij iedereen naar boven
  • Hilarische groepsactiviteit in die menigeen laat huilen, van het lachen natuurlijk.
3
Meer informatie over dit uitje

Crazy 88 – City Game

Inmiddels weten wij precies wat voor groep jullie zijn. En wij passen ons daar uiteraard op aan. Niets is ons te gek namelijk.:-). Voor de start van de game ontvangen jullie van Mr. X de toegangscode de app. Vanaf dat moment kunnen jullie helemaal los gaan met de door jullie gekozen teams. Welk team voert de meest dwaze opdrachten uit en behaald de meeste punten? En dit zijn echt opdrachten die dwaas, nee doldwaas zijn.  Ooit gehoord van photobombing of planking? Ooit al een wildvreemde ten huwelijk gevraagd? Op een vol terras? Niet? Dat is gek ;-).

Crazy 88 de Jury

Jullie bevinden je intussen in een Stad. En jullie gaan deze verkennen én op stelten zetten. Jullie gaan deze stad opvrolijken. Maar jullie belangrijkste taak: overtuig Mr. X en scoor elke opdracht zo veel mogelijk punten. Mr. X zit er bovenop en beoordeelt binnen een minuut iedere opdracht. Let op: hij kan grappig uit de hoek komen, maar kan ook streng zijn. De groepen kunnen elkaar volgen, dus je weet precies hoe de tegenstanders bezig zijn. Je ziet direct wat de tussenstand is en welke gekke taferelen de andere groep uit de hoge hoed hebben getoverd om de punten binnen te halen!

Klinkt goed, al zeggen we het zelf! Het is tijd om de Crazy 88 city app game te spelen. Iets wat iedereen in z’n leven ooit gespeeld moet hebben!


“Go Loco, Go Crazyyyy!” zoals het motto van Uitjesbaas Jasper luidt.


Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deze City Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vergelijkbare Doe Het Zelf Teambuilding Games!

Wie is de Rat
Wie is de Rat

De ultieme city game voor sightseeing, spanning en gezelligheid. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze gloednieuwe city app-game.

Lees meer
The Hangover
The Hangover

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover app-game hét ideale vrijgezellenfeest.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M