Bedrijfsuitje DNB

Een samengesteld groepje van de afdeling Facilitair Management bij DNB, was de gelukkige die dit jaar het bedrijfsuitje mocht organiseren voor ruim 150 collega’s. Een uitdagende taak, die dankzij Uitjesbazen soepel is verlopen. ‘’Zonder jullie medewerking was het zeker niet gelukt, dus ontzettend bedankt voor deze middag en de fijne samenwerking’’.

Een passend online bedrijfsuitje

Het organiseren van het bedrijfsuitje verliep anders dan andere jaren. Dit jaar was het doel namelijk om een online bedrijfsuitje te organiseren. Naar aanleiding van het advies van salesbaas Jasper werd gekozen voor de Quaranteambuilding. Een game speciaal ontwikkeld om vanaf afstand met elkaar te spelen. Het contact met Uitjesbazen liep volgens Livinia soepel: ‘’Vanuit DNB hebben we onze input kunnen geven en vanuit Uitjesbazen hebben ze dit opgepakt en advies gegeven daar waar nodig is.’’

Let the (online) game begin

Dinsdag 23 juni, klokslag 13:30 uur kon het plezier losbarsten. Door middel van een appgame werden de teams overvallen met diverse creatieve doe- en denkopdrachten, escape games, quizvragen en nog veel meer. Oftewel, een combinatie van onze meest populaire activiteiten ineen. Een professioneel online bedrijfsuitje. Wat wil je nog meer? De teams zaten er klaar voor. Via een gezamenlijke stream werd een heldere uitleg gegeven. Let the game begin!

Binnen no-time stroomden de opdrachten van de teams binnen. De jury merkte al snel dat er sprake was van een zeer fanatieke groep. Mooi om te zien. Er was geen gebrek aan creativiteit, lef en humor. Hierdoor ontstond een spannende strijd tussen de teams. Een zelfgemaakte ‘rapsong’ over collega’s, het eten van een hete peper, het oplossen van breinbrekers.. niets was teveel gevraagd voor de deelnemers.

Een geslaagde middag!

Al met al een zeer geslaagde middag, aldus de organisatie. ‘’Door de diverse vragen en opdrachten vloog de tijd voorbij. 2,5 uur was het ideale tijdsbestek voor deze online homegame.’’ Ook andere collega’s reageerden enthousiast en gaven aan dat ondanks je op afstand bent, het toch voelt alsof je bij elkaar bent. Livinia wil Uitjesbazen dan ook meegeven om vooral door te gaan met het organiseren van digitale events. ‘’Het zorgt voor verbinding en plezier in een tijd van onzekerheid waar iedereen momenteel mee te maken heeft.’’.

DNB

Livinia

150 personen

Online

Meer over Quaranteambuilding?

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M

    Alle Uitjes van Uitjesbazen