fbpx

Creatief bedrijfsuitje

Wil je een creatief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele bedrijfsuitjes.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Creatief bedrijfsuitje

Een creatief bedrijfsuitje organiseren met collega’s

Jullie zijn de standaard bedrijfsuitjes meer dan zat. Kies iets nieuws. Iets gaafs waar je echt weggeblazen van wordt. Bij Uitjesbazen zijn we al jaren bezig met het creëren van dé meest creatieve en unieke bedrijfsuitjes. En het leuke hebben we geeneens verteld. Zo organiseren wij onze bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Jij kiest, wij rijden naar jullie toe. Met onze busjes komen wij door heel Nederland en België!

Creatieve escape ervaringen

Met onze escape games zijn jullie gegarandeerd van een unieke invulling van jullie bedrijfsuitje. Ze zijn namelijk met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt en op elk niveau te spelen. Roep dus al je collega’s bij elkaar om deze intense puzzels op te lossen.

Met een breed aanbod aan thema’s is er altijd wel een escape game die bij jullie past. Los bijvoorbeeld een moord op onder het genot van een hapje eten in het moorddiner of steel data terug uit de handen van The Firm. Laat die hersens maar kraken, het is tijd voor een escape!

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Spraakmakende spelshows en quizzen

Zijn jullie klaar om het meest spraakmakende bedrijfsuitje ooit mee te maken? Bij Uitjesbazen hebben we namelijk verschillende spelshows en quizzen die gegarandeerd de praatjes bij de koffieautomaat een stuk interessanter zullen maken.

Doordat we over een team professionele spelbegeleiders beschikken, voelen onze spelshows aan als echte tv-programma’s. Speel een Gek op Holland quiz en strijd tegen je collega’s in een serie van vragen en opdrachten. Wie gaat er op het einde met de winst naar huis?

Online Bingoshow | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje
Veelgestelde vragen

Wat is een leuk creatief bedrijfsuitje?

Natuurlijk garanderen wij dat elk bedrijfsuitje wat wij aan bieden leuk is. Maar de onderstaande bedrijfsuitjes vloeien over in creativiteit:

  1. Escape room op locatie
  2. Escape the City
  3. Wie is de Rat City game
  4. Moorddiner
  5. Gek op Holland quiz

Wat zijn de meest meeslepende escape games?

Met deze escape games word je zeker mee gezogen in een spannend verhaal:

  1. Maffia Escape Room
  2. Escape the Firm
  3. Online escape room: The Hack Game
  4. Moordspel aan tafel

Hoeveel collega's kunnen er meedoen aan het bedrijfsuitje?

Dat is volledig aan jullie!

Onze bedrijfsuitjes zijn namelijk stuk voor stuk zo ingericht dat ze voor een ongelimiteerd aantal personen georganiseerd kunnen worden. Dus stuur een mailtje naar alle afdelingen van je bedrijf en gaan met die banaan!

Recensies

“Met onze afdeling van de Etos hebben we een super leuke city game gespeeld. Gewapend met een koffer vol met spel materiaal hebben we de moord op weten te lossen!”

Etos
Janny Vreda
Escape the City

“Uitjesbazen heeft voor onze groep een super gave bingo show georganiseerd! Met de professionele presentatie en de super originele rondes hebben wij een super avond gehad.”

EY Belastingadviseurs
Job Brekelmans
Foute Bingoshow

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie

Wij zetten dé kroon op jullie creatieve bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773