fbpx

Creatief bedrijfsuitje

Wil je een creatief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen 25+ bijzondere teamuitjes voor elke gelegenheid. 100% succesgarantie.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ creatieve bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Creatief bedrijfsuitje

Creatieve escape ervaringen

Met onze escape games ben je gegarandeerd van een unieke invulling van jullie bedrijfsuitje. Ze zijn namelijk met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt en op elk niveau te spelen. Roep dus al je collega’s bij elkaar om deze intense puzzels op te lossen.

Met een breed aanbod aan thema’s is er altijd wel een escape game die bij jullie past. Los bijvoorbeeld een moord op onder het genot van een hapje eten in het Moorddiner of probeer te ontsnappen van de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie. Laat die hersens maar kraken, het is tijd voor een escape!

Bekijk al onze escape games

Image

Originele spelshows en quizzen

Zijn jullie klaar om hét meest creatieve bedrijfsuitje ooit mee te maken? Bij Uitjesbazen hebben we namelijk verschillende spelshows en quizzen. Ongetwijfeld zullen de praatjes bij de koffieautomaat een stuk interessanter worden.

Door een team van professionele spelbegeleiders voelen onze spelshows aan als echte tv-programma’s. Speel een interactieve Gek op Holland Quiz en strijd tegen je collega’s in een serie van vragen en opdrachten. Wie gaat er op het einde met de winst naar huis?

Bekijk al onze quizzen / spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Andere categorieën

Behalve escape games en quizzen / spelshows hebben we natuurlijk nog vele andere creatieve bedrijfsuitjes.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Creativiteit was er bij deze toppers in overvloed.

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie creatieve bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes” hebben we onze toppers gerangschikt. Ideaal ter inspiratie en voor de nodige ideeën. Zo weet je dat je altijd kiest voor hét beste bedrijfsuitje bij jullie groep.

Voor dé kroon op een creatief bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773