fbpx

Creatief bedrijfsuitje

Wil je een creatief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen creatieve bedrijfsuitjes voor elke gelegenheid. 100% succes gegarandeerd!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ creatieve bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Creatief bedrijfsuitje

Originaliteit in overvloed

Jullie zijn de standaard bedrijfsuitjes meer dan zat. Kies iets nieuws, iets gaafs waar je echt weggeblazen van wordt. Bij Uitjesbazen zijn we al jaren bezig met het creëren van dé meest creatieve bedrijfsuitjes. En het leuke hebben we geeneens verteld. Zo organiseren wij onze bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Jij kiest, wij rijden naar jullie toe. Met onze busjes bezorgen wij originaliteit in overvloed door heel Nederland en België!

Creatieve escape ervaringen

Met onze escape games ben je gegarandeerd van een unieke invulling van jullie bedrijfsuitje. Ze zijn namelijk met perfectie, enthousiasme en creativiteit uitgewerkt en op elk niveau te spelen. Roep dus al je collega’s bij elkaar om deze intense puzzels op te lossen!

Met een breed aanbod aan thema’s is er altijd wel een escape game die bij jullie past. Los bijvoorbeeld een moord op onder het genot van een hapje eten in het Moorddiner of probeer te ontsnappen aan de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie. Laat die hersens maar kraken, het is tijd voor een escape!

Escape games

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Spraakmakende spelshows en quizzen

Zijn jullie klaar om hét meest spraakmakende bedrijfsuitje ooit mee te maken? Bij Uitjesbazen hebben we namelijk verschillende spelshows en quizzen. Ongetwijfeld zullen de praatjes bij de koffieautomaat een stuk interessanter worden.

Door een team van professionele spelbegeleiders voelen onze spelshows aan als echte tv-programma’s. Speel een Gek op Holland Quiz en strijd tegen je collega’s in een serie van vragen en opdrachten. Wie gaat er op het einde met de winst naar huis?

Quizzen / Spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

Creativiteit was er bij deze toppers in overvloed!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op een creatief bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773