Slider

Crazy Escape

Vinden jullie het leuk om aan de slag te gaan met uitdagende escape games? Mooi! Willen jullie daarnaast een hilarische touch aan jullie activiteit toevoegen? Te  gek! Jullie zijn bij het ideale uitje aangekomen! The Crazy Escape!! Gewapend met een grote kist gaan jullie als team aan de slag. Deze kist zit echter op slot en ook nog eens bomvol met kleinere kistjes met zeer uitdagende escape games. Maar dan komt het. De oplossing van deze games levert dan ook nog eens hilarische opdrachten op die door jou uitgevoerd mogen worden. Door jou zelf, of nog leuker, door het andere team. 🙂

  • Zeer uitdagende puzzels en games
  • Onder professionele begeleiding
  • Spannende en ludieke strijd tussen de teams
  • Uitdagende city escape game met hilarische touch!
Meer informatie over dit uitje

Crazy City Game

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn. Zo kunnen we goed inschatten hoe uitdagend en hoe crazy we de activiteit voor jullie samen moeten stellen. Jullie worden door een uitjesbaas ontvangen en jullie zal precies worden uitgelegd wat jullie te wachten staat. Teams worden gevormd en de uitdagende kisten komen tevoorschijn. De strijd gaat losbarsten midden in de stad!

City Escape

Crazy Escape zorgt er voor dat jullie op een uitdagende manier én met heel veel humor de stad gaan ontdekken. De variatie tussen de meest uitdagende escape puzzels en games en de doldwaze opdrachten zorgt er voor dat jullie veel punten kunnen scoren. Die weer beoordeeld worden door de jury. Het team dat het snelste met de oplossingen komt en daarnaast de hilarische opdrachten het creatiefst uitvoert gaat er met de Crazy trofee van door.

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Foute Vrienden activiteit uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Laat jezelf eens lekker gaan!

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes

€ 24,50 P.P.

Niet goed, geld terug

Vanaf 8 personen

}

2,5 uur

Overal in Belgie Overal in Nederland

0413-302773

Grote groepen ontvangen korting

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room Maffia Gijzeling
Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes
Virtual Reality op Locatie

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes