Crazy 88 Roadrace

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

245

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Crazy 88 Roadrace

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Good news: dat hebben we! Precies wat jij wilt doen. Misschien een online pubquiz spelen of een ander online teamuitje. Waar je ook voor kiest: het is een 100% coronaproof uitje

De Crazy 88 Roadrace, de enige roadrace die niet draait om snelheid maar om creativiteit, lef en humor! Zijn jullie knotsgek en hebben jullie een auto? Boek dan de Crazy 88 Roadrace! Nee, bij deze roadrace ga je niet op pad met een een saaie tourgids, maar met jullie eigen knotsgekke collega’s, vrienden of familie. Een race die jullie je leven niet meer zullen vergeten. Denken jullie crazy, loco en creatief genoeg te zijn voor onze Roadrace? Lees van snel verder! Ladies and Gentleman, Start your enginessss… Lets get ready to rumbleeeeeee!!!

 • Knotsgekke route van start naar eindpunt
 • 88 knotsgekke opdrachten: makkelijker, medium, moeilijk, extreem
 • Let op: we hebben de iPad versie ontwikkeld, dit is serieus een next level roadrace
 • Alle opdrachten op foto of video en daarna direct in de mailbox!
 • Met humor, creativiteit en lef beleven jullie het meest doldwaze uitje op wielen
 • Mogelijkheid om zelf checkpoints aan te leveren inclusief bijbehorende opdracht die op de iPad in het scherm springt als je in de buurt komt. Of wil je iemand persoonlijk voor l.. zetten?:)
3
Meer informatie over dit uitje

Crazy 88 – het spel

Vooraf hebben we contact gehad zodat we de route vooraf al voor jullie hebben uitgestippeld. En de begeleider staat jullie dan natuurlijk op te wachten bij het startpunt. De teams worden ingedeeld en jullie zijn bijna klaar om van start te gaan in de auto’s. Maar niet voordat jullie precies weten wat jullie te wachten staat. Jullie krijgen dus de uitleg. De motoren brullen, de Crazy 88 Roadrace app game is opgestart en de camera draait. Go to the start! GOOOO!!

Crazy 88 Roadrace – winnaars

Jullie kunnen zelf bepalen wanneer en voornamelijk HOE jullie de verschillende opdrachten uitvoeren. In de Crazy 88 Roadrace app game staan de meest knotsgekke opdrachten. Sta er niet van te kijken als je halve team ineens in een leeuwenpak staat te liften of als je de tegenstander ineens een straat-act ziet uitvoeren bij een benzinepomp. Vraag zeker naar voorbeelden van deze knotsgekke opdrachten. Gedurende de activiteit staat de jury continu met jullie in contact doormiddel van de speciaal ontwikkelde app. Het gaat niet om snel rijden, op de weg gedragen jullie je veilig. De jury beoordeelt jullie filmpjes op CREATIVITEIT, HUMOR EN LEF. Hebben jullie dit in overvloed, dan kunnen jullie zomaar eens met de Crazy 88 Roadrace beker aan de haal gaan!


“Wie is hier de mafkees, gij of ik!” zoals het motto van Uitjesbaas Igor luidt.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Crazy 88 Roadrace uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M