Crazy 88 Citygame

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Aantal keer geboekt

245

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Crazy 88 Citygame

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Hebben we! Wat wil je doen? Misschien een online bingo spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is Crazy 88 DE activiteit voor jullie! Jullie gaan een doldwaze dag beleven die bij iedereen nog lang in het geheugen gegrift zal staan! Aangenaam Mr. X. Hij is jullie strenge en interactieve jury. Het brein achter de meest hilarische taferelen. Crazy 88 is geschikt voor iedere groep, wij passen namelijk de opdrachten voor iedere groep aan!

 • Doldwaze citygame
 • App game om alle opdrachten vast te leggen voor Mr. X
 • Lef, goede zin, creativiteit en humor komt spontaan bij iedereen naar boven
 • Personaliseren van de opdrachten mogelijk
 • Hilarische groepsactiviteit die iedereen laat huilen, van het lachen natuurlijk ????
3
Meer informatie over dit uitje

Crazy 88 het uitje

Aan de hand van jullie wensen passen wij de opdrachten aan. Niets is ons te gek namelijk..:-). We ontvangen jullie en Mr. X zal alles duidelijk aan jullie uitleggen. Zodat jullie daarna al snel helemaal los kunnen gaan. De missies worden uitgedeeld en de teams worden gevormd. En dit zijn echt opdrachten die dwaas, nee doldwaas zijn. Dan is het echt tijd om los te gaan. Ooit gehoord van photobombing of planking? Ooit al een wildvreemde ten huwelijk gevraagd? Op een vol terras? Niet? Dat is gek ;-).

Crazy 88 de Jury

Jullie bevinden je intussen in een stad of dorp. En jullie gaan de stad verkennen én op stelten zetten. Jullie gaan de stad opvrolijken. Maar jullie belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zo veel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt binnen één minuut iedere opdracht. Let op: hij kan grappig uit de hoek komen, maar kan ook streng zijn. Mr. X houdt van creativiteit en humor, neem dit dus ook altijd mee in de uitvoering van de opdrachten. De groepen kunnen elkaar volgen, dus je weet precies hoe de tegenstanders bezig zijn. Je ziet direct wat de tussenstand is en welke gekke taferelen de andere groep uit de hoge hoed hebben getoverd om de 10 punten binnen te halen!

Klinkt goed, al zeggen we het zelf! Het is tijd om Crazy 88 te spelen. Iets wat iedereen in z’n leven ooit gespeeld moet hebben!


“Go Loco, Go Crazyyyy!” zoals het motto van Uitjesbaas Igor luidt.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Crazy 88 uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M