Bubbel Voetbal

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

246

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Bubbel voetbal

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje? Speel Bubbel Voetbal bij de Uitjesbazen en beleef hilarische momenten. Van Amsterdam tot Erp, van Groningen tot Antwerpen– je kunt Bubbel Voetbal spelen door het hele land. Bubbel voetbal is een ludieke tak van voetbal waarbij de spelers een opgeblazen pak dragen welke dient als stootkussen. Hiermee kunnen de spelers botsen, bumpen en rollen zonder er iets van te voelen. Dit levert zowel voor de spelers als voor de toeschouwers hilarische taferelen op. We verzorgen het bubbel voetbal op 842 verschillende locaties in de benelux. Wij zijn dus altijd in de buurt voor een potje Bubbel Voetbal – durf jij het aan?

  • Bubbel voetballen kunnen zowel opgehaald als gebracht worden
  • Bubbel voetbal kan binnen (in een zaal) of buiten (op gras) gespeeld worden
  • Het ludiekste spel van Nederland ????
3
Meer informatie over dit uitje

Bubbel voetbal spelen

Een middag bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Wanneer de ballen uitgereikt worden voor een potje Bubbel Voetbal is de sfeer gespannen. Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat. Zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje Bubbel Voetbal vergeet iedereen de angst en vliegt er vol in. Een aantal vloeiende combinaties volgen waarna de spits mooi vrij gespeeld wordt voor het doel. De aanname met links, net niet perfect, nog een keer goed leggen met rechts.. BATS! Twee meter verder komt de spits met een zachte plof op het veld neer en rolt nog een flink stuk verder. Meer dan een flinke deuk in zijn ego houdt de spits er niet aan over, de toeschouwers daarentegen komen niet meer bij van het lachen. Voor de mindere voetbalgoden is Bubbel Voetbal een tak waar het voetbaltalent misschien juist wel komt bovendrijven. Maar niet getreurd als dit niet het geval blijkt te zijn. Met Bubbel Voetbal op het programma van uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest etc. weet u zeker dat u een prachtige dag te wachten staat!

Wat kost Bubbel Voetbal

Bubbelvoetbal kan al gespeeld worden vanaf 15,- euro per persoon.

Afhankelijk van locatie, met of zonder begeleiding, de duur en het aantal personen.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M

Alle Uitjes van Uitjesbazen