High Tech Communication Box

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Aantal keer geboekt

314

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

High Tech Communication Box

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? Dan is de “High Tech Communication Bom” uiterst geschikt voor jullie!

Op zoek naar een online uitje?

Een escape game? Geen probleem. Hebben we. Wij bieden nu als online teambuilding uitje: de online escape room ‘Escape the Firm’. Een volledig coronaproof uitje

Tijdens het uitje gaan jullie in teams van ongeveer 6 personen proberen een bom te ontmantelen. Terwijl jullie in een ruimte vol met rook staan openen jullie de koffer en beginnen de 60 spannende minuten af te tikken. De kist bevat meerdere uitdagende games, zoals morse codes, blacklight en vingerafdrukken. Bij het oplossen van de games staat samenwerken voorop, een goede communicatie is essentieel! Het team dat als eerst de ontsteker weet te vinden en de bom ontmantelt wint. De High Tech Communication Box is volledig zelf bedacht en gemaakt en daardoor uniek in Nederland. De moeilijkheidsgraad en de duur van het spel kan worden aangepast.

 • De bom kan overal geplaatst worden! Dus zowel op kantoor als in een restaurant of event center
 • We kunnen wel 100 bommen tegelijkertijd of na elkaar installeren
 • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen hetzelfde bom spel speelt!
 • Altijd onder begeleiding van een psychopatische bommenlegger
 • De bomkoffer is onderdeel geweest van het NK escape rooms 2019
3
Meer informatie over dit uitje

Communication Box op jouw locatie – het uitje

Op de dag van het uitje zijn we ruim op tijd aanwezig, zodat alle bommen ruim op tijd zijn geïnstalleerd. Wanneer jullie de ruimte met de bommen betreden staat de psychopatische bommenlegger al klaar om jullie te begeleiden. Koffers, rook, spannende muziek, alles is aanwezig om er een geslaagd uitje van te maken. De psychopatische bommenlegger maakt jullie direct duidelijk wat de opdracht is. Vervolgens is het aan jullie om de bomkoffers te openen en de bom zo snel mogelijk te ontmantelen.

High Tech Bom – Communication Box

Na het openen van de koffer zullen jullie verschillende games, zoals morsecodes, middeleeuwse puzzels en vingerafdrukken, op moeten lossen. Als je de bom wil ontmantelen tenminste. Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer je zenuwen onder bedwang te houden. Samenwerken is essentieel, want de tijd tikt door. Kunnen jullie de juiste taken onderverdelen en ieders kwaliteiten zo goed mogelijk benutten? Dan ontmantelen jullie de bom op tijd. Tijdens het ontmantelen van de bom leren jullie je als collega’s, vrienden of familie beter kennen. Weten jullie de bom op tijd te ontmantelen dan hebben jullie elkaar gered en zal de bom niet ontploffen! De High Tech Communication Box wordt regelmatig ingezet door verschillende communicatiecoaches en teambuildingsactiviteiten.

NK escape rooms 2019

De bomkoffer is een echte escape room ervaring, daarom is hij afgelopen jaar gebruikt in de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms en de finale van het Belgisch Kampioenschap Escape Rooms. De deelnemende team werden getest op communicatie skills, samenwerking en het presteren onder druk.


“Te gek om te zien hoe enthousiast mensen altijd worden wanneer ze de bomkoffer zien. Ze gaan vol energie aan de gang, maar merken al snel dat het ontmantelen van de bom niet heel makkelijk is. Onder de tijdsdruk van de bom zie je pas echt hoe belangrijk het is om goed samen te werken.” aldus Uitjesbaas en psychopatische bommenlegger Luuk.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat de High Tech Communication Box uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

1.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

1.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M