fbpx

Stadsspel

Met een stadsspel ontdek je op een leuke, interactieve wijze een plaats naar keuze. In deze blog vind je onze top 3 city games. De lente komt eraan, waar wachten jullie nog op? 🙂

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Blogs » Stadsspel

Leuke, interactieve stadsspellen

De lente staat voor de deur en langzaam begint het mooie weer op gang te komen. Dit is dan ook hét ideale moment om even in deze blog onze stadsspellen in het zonnetje te zetten. Een top 3 van city games om precies te zijn. Bij Uitjesbazen hebben we namelijk verschillende interactieve spellen om samen met je collega’s te spelen. Kies een stad, bepaal het stadsspel en go, go goooo!

Wij komen in elke stad door heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht, wij organiseren onze city games in elke stad door heel Nederland. Ga bijvoorbeeld op pad door het bruisende Breda of leer je collega’s kennen door ze mee te nemen naar Lelystad. Name a place and we’ll be there for youuuuuu!

Sam | Uitjesbazen
Door: Sam van Empel
marketeer bij Uitjesbazen
Geschreven: 17-03-2022
Laatste update: 16-03-2023

1. Wie is de Rat – Verraderlijk spel in de stad!

In Wie is de Rat gaan jullie in groepen aan de slag in een stad naar keuze. Dit is hét perfecte teamuitje voor iedere Molloot. Jullie doen namelijk mee aan een levensechte “Molervaring. Hierbij horen natuurlijk spannende en uitdagende opdrachten, zoals het portofoonspel en de fotojacht. Jullie doel is om binnen twee uur de meeste opdrachten te voltooien en de meeste punten te scoren.

Maar…. er is een twist. In elk team zit namelijk een Rat, een mol. Iemand die kosten wat kost moet zorgen dat het team zo weinig mogelijk punten weet te scoren. Dit kunnen ze doen door de opdrachten te saboteren of door tijd te rekken. Weet de rest van het team de Rat eruit te pikken? Na elk uur passeert een stemronde de revue. Dan mag iedereen in het team stemmen op wie zij denken dat de verrader in het midden is. Deze stemmen leveren veel punten op. Houd daarom je ogen en oren goed open. Uiteindelijk komen alle teams weer bij elkaar voor de prijsuitreiking. Het team met de meeste punten wint een echte “Wie is de Rat” trofee. Natuurlijk krijgt de beste Rat een presentje!

Wie is de Rat City game Vraag een offerte aan

2. Crazy 88 Deluxe – Go Crazy, Go Crazy 88!

Hét leukste stadsspel om je collega’s op een hele andere manier te leren kennen. Compleet vernieuwd ook. Heeft jullie groep lef en creativiteit om met dé meest unieke opdrachten aan de slag te gaan? Treed uit je comfortzone en speel hét gekste bedrijfsuitje met je collega’s!

In Crazy 88 Deluxe gaan jullie in een stad naar keuze met elkaar de strijd aan. Jullie verdelen de groep op in kleinere teams en gaan het centrum in gewapend met een interactieve app. Iets minder gekke opdrachten dan normaal, maar net zo competitief. In te delen op verschillende niveaus: The Rookie, The Troublemaker, The Daredevil en Insane. Zijn de opdrachten te gek? Dan kan je ook losse punten verdienen voor jullie groep. Welke persoon heeft bijvoorbeeld dé gekste outfit aan? Al met al blijft de vraag: welk team weet de meeste punten te scoren?

Crazy 88 City game Vraag een offerte aan

3. Escape the City – 10 moorden, 10 verdachten!

De stad is in paniek. Overal zijn loeiende sirenes te horen. 10 moorden, 10 verdachten, 1 moordenaar. De politie komt er niet uit wie de afschuwelijke daden gepleegd heeft. Daarom vragen ze om jullie hulp bij het oplossen van dit mysterie. De verdachten kunnen namelijk maar twee uur vastgehouden worden.

Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal gaan jullie in de stad elke plaats delict bezoeken. Jullie maken foto’s en lossen puzzels op om zo stap voor stap dichter bij de oplossingen te komen. Dit gaat allemaal via een app met interactieve interface en chatfunctie. Welk team weet als eerst de moordenaar en het motief door te sturen naar de recherche?

Escape the City Vraag een offerte aan

Beleef een stadsspel met de interactieve app

Al onze stadsspellen worden door een professionele Uitjesbaas begeleid. Gepaard met een interactieve app zorgen wij ervoor dat het spel in uitstekende banen verloopt. In de app kun je onder andere antwoorden insturen, foto’s maken en chatten met de spelbegeleider. In sommige gevallen biedt de app zelfs een mogelijkheid om Augmented Reality-objecten in de wereld te plaatsen.

Mooi weer, gezellige stad en uitdagende spellen

Zoals je dus ziet, is een stadsspel dé ideale manier om er even lekker op uit te gaan. Met het voorjaar in aanzicht helemaal. Gelukkig zijn onze stadsspellen ideaal om te combineren met een lunch, diner of borrel. Op deze manier kun je dus nog meer genieten van het bedrijfsuitje of teamuitje!

Wil je toch liever iets anders?

Bekijk ons volledige aanbod of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Bekijk al onze bedrijfsuitjesPassend advies