fbpx

Het zoveelste lulverhaal over corona

en uitjes, teambuilding en onzekere tijden voor bedrijven.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Blogs » Het zoveelste lulverhaal over corona

Je begint te zweten

Moet je jezelf eens voorstellen dat jij verantwoordelijk wordt gemaakt om een leuke, informele dag te organiseren voor jouw bedrijf. Én dus, jouw collega’s!

Dan krijg je het heet, begin je lichtjes te zweten, inclusief misschien wel een aangetaste smaak of reukvermogen, keelpijn, diarree en een pijnlijk lichaam. Al is dat laatste afhankelijk van de ernst van de situatie.

Het eerste wat je dan doet is natuurlijk het inladen van Uitjesbazen.nl, want vanwege het grote repertoire heeft de online uitjes pagina een lange laadtijd. Het tweede wat je waarschijnlijk doet is een sneltest halen.

BAM! Dat is dus slim! You are so smart!

Image

Snoepjeswinkel voor uitjes

Je gaat naar huis, je bent gezond verklaard. De online uitjes pagina is inmiddels ingeladen en je ziet dat je jezelf helemaal nergens zorgen om hoeft te maken. Een snoepjeswinkel voor een uitjesorganisator wordt het ook wel genoemd.

Je verschijnselen trekken weg; je voel je fit en sterk. Het zelfvertrouwen krijgt een boosterprik en je gaat ervoor. Je mailt, belt of appt Uitjesbazen. En je weet.. Alles komt goed.. Fijn!

Nou, dat was dus het lulverhaal. Wat wel klopt. Dat wel. Maar wat moet je dan kiezen? Moet je kiezen voor een fysiek uitje en hopen op milde maatregelen vanuit de overheid? Of kies je voor een online uitje, wat misschien wel een stuk saaier is dan een ‘echt’ uitje? S T R E S S. MET DUBBEL S.

Image

Ontwikkelen, doorontwikkelen en perfectioneren

Daarom geef ik graag mijn persoonlijke kijk op uitjes. Op mijn hobby. Mijn werk. Hetgeen waarvoor ik iedere dag uit mijn bed kom. Uitjes! En het ontwikkelen, door ontwikkelen en perfectioneren daarvan. Om precies te zijn: HYBRIDE!

Momenteel zijn wij erg trots op onze hybride uitjes. Uitjes die fysiek EN online zijn. Zo kunnen jouw collega’s kiezen of ze vanuit thuis spelen, vanuit kantoor, bij ons of een horeca locatie. En toch allemaal hetzelfde uitje spelen! Dat kan met de Foute Bingo Show, de nieuwe pubquiz of onze Gek op Holland Online Quiz

Korte toelichting online uitjes

Om even kort nog onze online uitjes toe te lichten. De Goed Nieuws Quiz: een leuke online quiz om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Positief nieuws toch?!. Quaranteambuilding: een prachtige mix van al onze specialiteiten in 1 jasje. Een combinatie van gekkigheid, kennis, creativiteit, escape games en verrassingen. Vernieuwd op 15 november. Als laatste zie je inderdaad drie uitjes. Dat heeft te maken met de moeilijkheidsgraad. De hack game is écht geniaal in elkaar gezet, maar je moet ook behoorlijk geniaal zijn om dit op te lossen eerlijk gezegd. Het moordspel daarentegen noem ik persoonlijk ook wel ‘het gezelligste moordspel van de Benelux’, want dat haalt 90% van de bedrijven die eraan deelneemt. Het toffe eraan is dat je ook fysieke materialen thuisgestuurd krijgt, waaronder een moorddossier. Dat geldt ook voor the Firm. Alleen is die weer nét wat moelijker. Zelfs onderdeel geweest van het NK Escape Rooms wat we jaarlijks organiseren, maar dan wel wat makkelijker gemaakt, wees gerust!

Altijd een professionele uitjesbaas

Sowieso kun je gerust zijn, want wij hebben altijd een professionele uitjesbaas (presentator) die online uitjes begeleidt en ze van binnen en buiten kent. Je wordt altijd goed op weg geholpen en zult dus nooit vastlopen, waardoor het spel irritant wordt.

Een ode aan onze Uitjesbazen dus! Zij maken de show. En jij laat je meeslepen 😊

Wil je toch liever iets compleet anders?
Daag ons gerust uit en app me je idee persoonlijk

Groetjes, Joris

Contact06-40480811