fbpx

Coronaproof uitjes

Met deze lijst van de top 5 coronaproof uitjes weet je zeker dat jouw bedrijfsuitje zal slagen!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Blogs » Top 5 Coronaproof Uitjes

Daar gaan we weer…

Ja jongens, helaas is het weer zover. Het kabinet heeft wederom maatregelen aangekondigd om de stijging van Corona besmettingen tegen te gaan. Dit is even slikken, maar bij Uitjesbazen pakken we de draad gewoon weer op. We organiseren namelijk een breed scala aan online bedrijfsuitjes om de moraal in jullie bedrijf hoog te houden.

Uitjes repertoire volledig op de schop

Vorig jaar hebben we ons repertoire aan uitjes volledig op de schop gegooid. We hebben toen zo snel mogelijk een selectie van toffe home-games gemaakt, zodat er toch bedrijfsuitjes georganiseerd konden worden. Dit bleek een groot succes. Met een recordomzet hebben we 2020 toch met een positief gevoel afgesloten. Toen kwam 2021 en hebben we deze quarantaine-uitjes gewoon doorgezet. Tot de zomer werden de coronaproof uitjes veel geboekt. Daarna zwakte de maatregelen af en ging de wereld weer langzaam van het slot. Onze focus ging daarom ook terug naar fysieke uitjes. Hetgeen wat we graag doen, waar onze passie zit. Dit ging goed, nee uitstekend zelfs. Tot november… Het kabinet kondigde weer nieuwe maatregelen aan en nu zijn we weer terug bij af.

Online uitjes volledig vernieuwd!

Gelukkig zijn we Corona een stap voor geweest deze keer. Met een geweldig conceptteam hebben we namelijk al in de zomer onze online uitjes in een nieuw laagje verf gezet. Speciaal voor jullie hebben we nu de top 5 coronaproof uitjes op een rijtje gezet. Zo kunnen jullie inspiratie op doen om uiteindelijk het leukste online bedrijfsuitje ooit te regelen! Roem en eer op de werkvloer zullen volgen, zodra je een van onze online uitjes geboekt hebt. Maar laat het niet naar je hoofd stijgen, want een offerte moet nog aangevraagd worden. 😉

1. Online escape game: The Firm

Van de makers van het NK escape rooms 2020 komt Escape the Firm! Deze zenuwslopende escape game staat volledig in het teken van data en corruptie. Een groot bedrijf genaamd ‘The Firm’ heeft de gegevens van jullie organisatie gestolen en staat op het punt deze te verkopen aan afnemers. Denk hierbij aan wachtwoorden, personeelsgegevens, bankgegevens en nog veel meer. Het is aan jullie om hier een stokje voor te steken. In teams gaan jullie inbreken in het systeem van The Firm, al hackend zullen jullie steeds meer geheimen ontrafelen. Stelen jullie de data terug? Of weet The Firm te overwinnen…

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Online Escape game The Firm | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

2. Online moordspel

Wout Boefs van de recherche heeft dringend jullie hulp nodig. Er is in het dorpje Blüdhaven een verschrikkelijke moord gepleegd en hij kan niet achterhalen wie deze gruweldaad op zijn geweten heeft. Daarom schakelt hij jullie hulp in. In teams gaan jullie aan de slag met het bewijsmateriaal.. Achterhalen jullie de dader, het moordwapen en het motief? Speel het moordspel nu en red de carrière van Wout Boefs!

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Online Moordspel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

3. Quaran-teambuilding

Een megavette teambuilding game ontstaan in de coronatijd. Dit uitje is een combinatie van meerdere uitjes. Het doel is dat jij met je team zo veel mogelijk punten scoort aan de hand van verschillende opdrachten. Hoe je het doet, is volledig aan jullie. Een ding is zeker: hilariteit is gegarandeerd! Zoek de grenzen op met de doe-opdrachten, kraak je hersenen met escape puzzels en stel je filmkennis op de proef met dé enige echte filmbingo. Een vakkundige jury beoordeelt alle opdrachten en uiteindelijk zal er maar één team winnen.

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Image

4. Online escape room: The Hackgame

…………….SYSTEM HACKED……………

Ojee, daar staan jullie dan met de handen in het haar. De bedrijfssystemen zijn gehackt. Aan de hand van uitdagende puzzels, opdrachten en breinbrekers is het jullie taak om de hackers terug te pakken. Met deze serious game leer je de wereld van hackers kennen en ontdek je hoe je jezelf kunt beschermen tegen cyberaanvallen. En dat allemaal vanuit huis! Kortom: een leuke, leerzame én spannende teambuilding activiteit.

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Hack game | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - teamuitje - personeelsuitje

5. Online foute bingoshow

De knotsgekke foute bingo show is sowieso een klassieker bij Uitjesbazen. Maar wat als ik jullie vertel dat we dit uitje ook volledig online aanbieden! Zo kunnen jullie vanuit huis genieten van een van de leukste bingo feestjes ooit. Er zijn veel unieke rondes verwerkt in deze foute bingo. Dit zorgt ervoor dat dit uitje geen moment verveelt. Een professionele presentator zal de avond aankleden met een goede dosis humor en een fraai pakkie. Dus laat die ballen maar rollen…. BINGO!

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Online Bingoshow | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Wil je toch liever iets compleet anders?
Bekijk ons volledig aanbod of vraag een offerte aan voor meer informatie!

Bekijk al onze uitjesOfferte aanvragen