fbpx

Bijzonder bedrijfsuitje

Wil je een bijzonder bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen 25+ unieke teamuitjes. Voor iedere gelegenheid bieden wij een origineel bedrijfsuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ bijzondere bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bijzonder bedrijfsuitje

Ontdek een stad naar keuze met je collega’s

Met onze stadsspellen ga je op bijzondere wijze met je collega’s op pad. De spellen zijn allemaal ingericht om de stad op een unieke manier te verkennen door het bezoeken van diverse highlights. Spanning, sensatie en lol zijn vaste ingrediënten.

Eén van deze stadsspellen is Wie is de Rat. Geïnspireerd op het populaire tv-programma moeten jullie meerdere spannende opdrachten uitvoeren. Maar pas op: er zit een “Rat” in het team. Weten jullie De Rat te ontmaskeren en het meeste geld bij elkaar te spelen?

PS. Onze stadsspellen zijn zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Bekijk al onze stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Een origineel bedrijfsuitje

In ons repertoire vind je tal van originele bedrijfsuitjes. Ga er compleet voor met je collega’s en laat je letterlijk omverblazen in één van deze bijzondere ervaringen. Zo bouwen wij jullie kantine of kantoor volledig om tot heuse Escape Room op locatie in De Maffia Gijzeling. Jullie worden ontvoerd door de maffia en moeten binnen één uur 1 miljoen euro bij elkaar verzamelen. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Misschien iets anders? Spanning, sensatie en hilariteit staan centraal tijdens onze Foute Bingoshow. Wie van jullie wordt de eerste die “BINGO!” mag roepen? In de Gek op Holland Quiz komen jullie erachter wie het meeste afweet van ons kleine kikkerlandje. Dit klinkt nu al te gek!

Escape games Quizzen / Spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Andere categorieën

Behalve stadsspellen, escape games en quizzen hebben we natuurlijk nog vele andere bijzondere bedrijfsuitjes.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Iedereen geniet het meest van een bijzonder bedrijfsuitje, toch? 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bijzondere bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes” hebben we onze toppers gerangschikt. Ideaal ter inspiratie en voor de nodige ideeën. Zo weet je dat je altijd kiest voor hét beste bedrijfsuitje bij jullie groep.

Voor dé kroon op een bijzonder bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773