fbpx

Bijzonder bedrijfsuitje

Wil je een bijzonder bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen bijzondere bedrijfsuitjes voor grote groepen. Voor iedere gelegenheid bieden wij een passend bedrijfsuitje!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ bijzondere bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bijzonder bedrijfsuitje

Een bijzonder bedrijfsuitje organiseren

Samen met collega’s willen jullie een bedrijfsuitje organiseren wat jullie nog nooit eerder gedaan hebben. Geen standaard bedrijfsuitje dus. Een activiteit waar jullie écht van weggeblazen worden. Hiervoor ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan bijzondere bedrijfsuitjes. Die gesprekken tijdens de lunch zullen nooit meer hetzelfde zijn na het spelen van één van onze bedrijfsuitjes!

Ontdek een stad naar keuze met je collega’s

Met onze stadsspellen ga je op bijzondere wijze met je collega’s op pad. De spellen zijn allemaal ingericht om de stad op een unieke manier te verkennen door het bezoeken van diverse highlights. Spanning, sensatie en lol zijn gegarandeerd!

Eén van onze stadsspellen is Wie is de Rat. Gebaseerd op het populaire tv-programma, met de gelijkwaardige naam, moeten jullie meerdere spannende opdrachten uitvoeren, terwijl er een verrader in jullie midden is. Weten jullie de Rat te ontmaskeren en de meeste punten te verzamelen?

Stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Een spraakmakend bedrijfsuitje

In ons repertoire vind je diverse spraakmakende bedrijfsuitjes. Ga er compleet voor met je collega’s en laat je helemaal omverblazen in één van deze bijzondere ervaringen. Zo bouwen wij jullie kantine of kantoor volledig om tot een spannende Escape Room op locatie in de Maffiagijzeling. Jullie worden ontvoerd door de maffia en moeten binnen één uur 1 miljoen euro bij elkaar verzamelen. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Misschien iets anders? Spanning, sensatie en hilariteit staan centraal tijdens de Foute Bingoshow. Wie van jullie wordt de eerste die “BINGO!” mag roepen? In de Gek op Holland Quiz komen jullie erachter wie het meeste afweet van ons kleine kikkerlandje!

Escape games Quizzen / Spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Categorieën

Behalve stadsspellen, escape games en quizzen hebben we natuurlijk ook andere activiteiten!

Recensies

Iedereen geniet het meest van een bijzonder bedrijfsuitje! 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op een bijzonder bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773