Belbin Box

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

262

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

De Belbin Teamrollen Test

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Natuurlijk hebben wij dat! Wat wil je doen? Misschien een online Quaranteambuilding spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Met deze unieke game stap je als team in de wereld van Belbin!

Belbin teamrollen worden wereldwijd in veel bedrijven en overheidsinstellingen toegepast. Ontdek welke voorkeursstijl (Belbin kent 9 teamrollen) jij en je collega’s hebben. Hoe denkt een “Plant” eigenlijk? Of een “Voorzitter”? Wees alert want iedere teamrol heeft zo zijn eigen sterktes en zwaktes!

 • Een Serious Game waarin de teamrollen van Belbin verwerkt zijn
 • Leer beter communiceren en samenwerken door elkaars teamrollen te ontdekken
 • Een echte teambuildingactiviteit geschikt voor bedrijven en overheidsinstellingen!

De 9 teamrollen van Belbin – Teamrollentest

Het toffe van de Belbinbox is dat je met 9 uitdagende opdrachten de teamrollen op een ludieke wijze gaat ervaren. Zo leer je elkaars kwaliteiten en valkuilen nog beter herkennen en respecteren!

Na het spel verdelen jullie de teamrolkaarten aan elkaar met een korte motivatie. Wie past volgens jou/jullie het beste in de rol van “Specialist”? En…hebben jullie ook een “Vormer” en een “Bedrijfsman” aan boord?

Ook zo nieuwsgierig of jullie alle teamrollen in huis hebben? Stap in de wereld van Belbin en reserveer nu een Belbin-Box. Gegarandeerd een leuk en leerzaam teamuitje. Meer weten?

3
Meer informatie over dit uitje

Escaperoom voor teams

Haal het beste uit je team en uit jezelf!

Hoe acteren jij en jouw teamgenoten in een omgeving vol met uitdagingen? Ben jij dan die organisator, de creatieve denker of juist de observator? Ga je mee in de tijdsdruk of blijf je nuchter?

Leer jezelf en je collega’s nog beter kennen tijdens 1 van onze uitdagende mobiele escape rooms.  Tijdens de missie houdt een coach jullie nauwlettend in de gaten en ziet ieders natuurlijke rol(len) en óók de sterke en zwakke punten van het hele team.

Terwijl jullie nog vol adrenaline nagenieten van de gave ervaring verzamelt de coach zijn observaties. Onder het genot van een drankje bespreken we met het hele team de bevindingen. Welke rollen zagen we bij iedereen naar voren komen en welke rollen bleven onbenut? Welke kansen lieten we liggen en waar waren jullie júist zo sterk in? Waar versterkten jullie elkaar in communicatie en waar niet?

Naast een onvergetelijke leerervaring voor het hele team een prachtige manier voor meer onderlinge betrokkenheid en respect. Meer weten?

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M