Bedrijfsuitje Tilburg

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Tilburg!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Tilburg

Bedrijfsuitje in Tilburg

Willen jij en je collega’s een bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Bij Uitjesbazen is van alles mogelijk. Ervaar een van onze bedrijfsuitjes terwijl je van de prachtige Loonse en Drunense Duinen geniet. Wij kunnen bedrijfsuitjes organiseren bij jullie in het bedrijf, in hartje Tilburg of zelfs in een sfeervol café. Wij regelen het voor jullie. Van A tot Z. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Tilburg zijn: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute bingoshow.

Populaire bedrijfsuitjes in Tilburg

Tilburg is een ideale locatie voor onze bedrijfsuitjes. Er is ruimte voor allerlei soorten spellen en bedrijfsuitjes. Onze toffe city games bijvoorbeeld. Wie is de Rat of Escape the City zullen ontzettend leuk zijn in het stadscentrum van Tilburg. Maar daar houdt het aanbod niet op. Een bedrijfsuitje in een Tilburgs café is ook mogelijk, zoals het moorddiner of de Foute bingoshow. Onze uitjes kunnen ook bij jullie op het bedrijf worden gehouden, zoals een escape room op locatie of The Hack Game. Je kan het niet gek genoeg maken. Voor ons is niks te uitbundigs en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Tilburg en beleef een dag om niet te vergeten.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Tilburg plaats?

Dat mogen jullie zelf bepalen! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de straten van Tilburg, in een Tilburgse kroeg of zelfs bij jullie in het bedrijf. Voor onze Uitjesbazen is niks te gek en niks te groot. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding. Dat is toch een win-win?

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Nodig zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en alles vlekkeloos verloopt voor jullie.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Tilburg?

We begrijpen dat het moeilijk kiezen is. De keuze is namelijk enorm. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We houden wel van een gezellig babbeltje. Dus aarzel niet om te bellen!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Tilburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Tilburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Tilburg

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773