Bedrijfsuitje Rotterdam

Bij Uitjesbazen vind je leuke én bijzondere teambuilding activiteiten voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

ster-usp-uitjesbazen

Klantenbeoordeling:
4,7 ★★★★★

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Rotterdam

 

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Een bedrijfsuitje in Rotterdam is er bij voorbaat al een om nooit te vergeten. Trommel alle collega’s op en trek samen de stad in. Langs Rotterdam Centraal, de indrukwekkende Markthal, de Kubuswoningen, de talloze prachtige bruggen en struinen door Delfshaven. Dat Rotterdam al jarenlang een populaire stad is om bedrijfsuitjes te houden is dan ook niet gek! Dus. Wat zoek je precies? Iets bij jullie op locatie, in de stad langs alle highlights of bij een horecagelegenheid in hartje centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn: Crazy 88 City game, Moorddiner en de Escape the city

Populaire bedrijfsuitjes in Rotterdam

Rotterdam barst van de opties voor bedrijfsuitjes. Toffe city games zoals Wie is de rat of Escape the city. Bedrijfsuitjes in een Rotterdams café, zoals het Moorddiner of de Foute bingoshow. Of een uitje die bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals Escape room op locatie of The hack game. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam en beleef een dag om niet snel te vergeten. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn ;-).

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Rotterdam plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Rotterdamse straten, in een Rotterdams café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Rotterdam?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recensies

”De aankleding van deze escape room was fenomenaal. En dat bij op ons eigen kantoor. Nooit geweten dat het kantoor er zo tof uit kan zien. Het verhaal zat goed in elkaar. Top!”

Tessa
Escape Room op Locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

”Ik was altijd al fan van Wie is de Mol, maar dit slaat alles. Ontzettend gaaf om zulke opdrachten met je collega’s te doen. En in het prachtige Rotterdam. Ontzettend geslaagd!’

Jelle
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Rotterdam

“In een tof café in hartje Rotterdam het Moorddiner gespeeld met collega’s. Ontzettend goed bedacht en uitgevoerd. En ondertussen genoten van een heerlijk diner. Goede combinatie!”

Sam
Moorddiner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Rotterdam

Offerte aanvragen 0413-302773