Bedrijfsuitje Rotterdam

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Een bedrijfsuitje in Rotterdam is er bij voorbaat al een om nooit te vergeten. Trommel alle collega’s op en trek samen de stad in. Langs Rotterdam Centraal, de indrukwekkende Markthal, de Kubuswoningen, de talloze prachtige bruggen en struinen door Delfshaven. Dat Rotterdam al jarenlang een populaire stad is om bedrijfsuitjes te houden is dan ook niet gek! Dus. Wat zoek je precies? Iets bij jullie op locatie, in de stad langs alle highlights of bij een horecagelegenheid in hartje centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn: Crazy 88 City game, Moorddiner en de Escape the City

Populaire bedrijfsuitjes in Rotterdam

Rotterdam barst van de opties voor bedrijfsuitjes. Toffe city games, zoals Wie is de Rat of Escape the City. Bedrijfsuitjes in een Rotterdams café, zoals het moorddiner of de Foute bingoshow. Of een uitje dat bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals een escape room op locatie of The Hack Game. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam en beleef een dag om niet snel te vergeten. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn ;-).

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Rotterdam plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Rotterdamse straten, in een Rotterdams café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Rotterdam?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen 0413-302773