Bedrijfsuitje Noord-Holland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Noord-Holland? Bijvoorbeeld in Amsterdam of Haarlem? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Noord-Holland

Leuk bedrijfsuitje in Noord-Holland

Een bedrijfsuitje in Noord-Holland organiseren? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Experts in het organiseren van uitjes bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid! U wenst wij draaien! Onze top 3 bedrijfsuitjes in Noord-Holland zijn de bloedstollende escape room op locatie. Waarbij je op zoek gaat naar de schuilplaats van een maffiabaas. Wie is de Rat waar samenwerking en verraad in het middelpunt staan, en de knotsgekke Foute Bingoshow.

Specialiteit van de chef!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in de mooie provincie Noord-Holland. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op moet lossen. Kies je liever voor spanning en sensatie? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om het noorden van Holland op een unieke manier te verkennen.

Eerder op zoek naar een leuke en luchtige teambuildingactiviteit? Wat dacht je dan van een Crazy 88 City game of een pubquiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in de provincie Noord-Holland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teambuilding activiteit organiseren in Noord-Holland?

Er zit geen limit aan het aantal personen! Bij Uitjesbazen hebben wij namelijk een “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” policy. Wil je meer hierover weten? Neem vooral contact op met een van onze salesbazen!

Hoe gaat een uitje in werking?

Als je een uitje bij ons wil boeken kun je beginnen met het aanvragen van een offerte! Deze bied namelijk meer informatie en duidelijkheid over het uitje dat je aanvraagt. Dan zal een van onze salesbazen contact met jou opnemen om vragen te beantwoorden en het uitje definitief te maken! Vanaf daar nemen wij het over, en regelen we de rest. Just sit back and relax!

Hoe weet ik welk uitje bij mij en mijn collega's past?

Dat is een lastige vraag! Maar wij garanderen dat we daar samen uit gaan komen. Onze kantoorbazen zijn namelijk experts in het adviseren van het perfecte uitje!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Noord-Holland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Noord-Holland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Noord-Holland

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773