Bedrijfsuitje in Maastricht

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★

Image

9.368 geslaagde uitjes gingen je voor

Image

Onze uitjes zijn 100% corona-proof

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje in Maastricht

 

Leuk bedrijfsuitje in Maastricht

Een bedrijfsuitje Maastricht? Wij zijn al 12 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Maastricht: escape room op locatie, wie is de rat en de foute bingoshow.

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Bedrijfsuitje Maastricht

Meer informatie

Een bedrijfsuitje met lunch of diner?

Al onze bedrijfsuitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw bedrijfsuitje in Maastricht eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Bedrijfsuitje Maastricht centrum

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Maastricht? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het bedrijfsuitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Wij organiseerden bedrijfsuitjes voor onder andere UWV, Avans Hogescholen en Qmusic. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naar Google Maps >>

Bekijk bedrijfsuitjes