Bedrijfsuitje Maastricht

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Maastricht!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje in Maastricht

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Maastricht? En wil je jouw collega’s op een andere manier leren kennen? Uitjesbazen heeft het. En nu hebben we het ook in Maastricht! Maastricht is een prachtige stad waar menig uitje kan worden gehouden. Laat je dus vooral niet tegenhouden! Ga met collega’s op pad en verken de ‘stad van het goede leven’. Maar alleen wandelen zou natuurlijk saai zijn. Wandel over de Sint Servaasbrug terwijl je geniet van een spannende city game. Niks is gek of te groot. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Maastricht zijn: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Populaire bedrijfsuitjes in Maastricht

Maastricht barst van de levensgenieters. Maar bij Uitjesbazen is dat ook zo. Onze Uitjesbazen zetten alles op alles om jou en je metgezellen een prachtige ervaring te geven. Daarom hebben wij enige city games bedacht die je in hartje Maastricht kunt spelen. Wat dacht je van Crazy 88 City game of Wie is de Rat. Of ga voor een bedrijfsuitje in een Maastrichtse horecagelegenheid, zoals het moorddiner of de Foute bingoshow. Of een uitje die bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals een escape room op locatie of The Hack Game. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Maastricht.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Maastricht plaats?

De locatie mogen jullie zelf bepalen! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in een gezellig café, het stadscentrum of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Wat wil je nog meer ;-)?

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! De groep worden gesplitst in kleinere groepen als het nodig is voor het spel. Dit stemmen we natuurlijk van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en er geen verrassingen bij komen kijken.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Maastricht?

De keuze is reuze. Het kan eventueel moeilijk zijn om te kiezen. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Gewoon babbelen vinden we ook erg leuk. Dus bel vooral!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Maastricht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Maastricht

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773