Bedrijfsuitje Limburg

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Limburg? Bijvoorbeeld in Maastricht of Venlo? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Limburg

Leuk bedrijfsuitje in Limburg

Je wil een bedrijfsuitje in Limburg organiseren. Dan ben je op de juiste site beland! Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wat lijkt je leuk? Iets bij jullie op locatie, In een van de vele mooie steden in Limburg, of wat dacht je van bij een horecagelegenheid? Het kan allemaal! Onze top 3 bedrijfsuitjes in Limburg: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bngoshow.

Leuke en interactieve bedrijfsuitjes!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Limburg. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op te lossen in een van de steden of dorpen van Limburg. Kies je liever voor spanning? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om de omgeving op een unieke manier te verkennen.

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van een Crazy 88 City game of een pubquiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in de provincie Limburg en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Limburg?

Bij Uitjesbazen geloven wij in het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom zit er qua personen geen limit aan onze bedrijfsuitjes! Geef ons een belletje met de details en wij regelen het voor jullie.

Kun je bedrijfsuitjes combineren?

Jazeker! Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die goed bij het bedrijf passen, en zou je ze graag willen combineren? Dat kan! Geef een van onze salesbazen een belletje en zij regelen het voor jou. Ook kun je je bedrijfsuitje laten combineren met een diner of lunch. Één uitje, twee uitjes, drie uitjes.. Bij ons kan het niet gek genoeg!

Is personalisatie mogelijk?

Wil jij een van onze toffe bedrijfsuitjes personaliseren, zodat deze perfect bij het bedrijf of de organisatie past? Dat kan. Voor ieder bedrijfsuitje neemt iemand van onze kantoorbazen altijd contact met je op om het uitje door te spreken. Dan kun je het altijd aangeven. Of je neemt zelf contact met ons op, dat mag natuurlijk altijd!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Limburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Limburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Limburg

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773