Bedrijfsuitje Leiden

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leiden!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Leiden

Bedrijfsuitje in Leiden

Ben jij op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje in Leiden? Uitjesbazen is dé aangewezen specialist om jullie te helpen. Wij zijn al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Leiden is een prachtige locatie voor onze uitjes. Ga met collega’s op pad en wandel langs de prachtige Leidse grachten tijdens een bedrijfsuitje. Of verken samen het Singelpark tijdens een spannende city game. Niks is te gek voor onze Uitjesbazen. Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Leiden zijn: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Populaire bedrijfsuitjes in Leiden

Leiden is ontzettend gezellig. Het barst van de jonge energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe city games bedacht die je in hartje Leiden kunt spelen. Wat dacht je van Crazy 88 City game of Wie is de Rat. Of ga voor een bedrijfsuitje in een Leidse horecagelegenheid, zoals het moorddiner of de Foute bingoshow. Of een uitje die bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals een escape room op locatie of The Hack Game. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Leiden. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn ;-).

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Leiden plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in het stadscentrum, in een gezellig café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Beter wordt het niet ;-).

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en je niet voor verrassingen komt te staan.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Leiden?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat in Leiden kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Gewoon kletsen vinden we ook erg leuk. Dus bel vooral!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Leiden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Leiden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Leiden

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Leiden!

Offerte aanvragen 0413-302773