Bedrijfsuitje Eindhoven

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

ster-usp-uitjesbazen

Klantenbeoordeling:
4,7 ★★★★★

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Eindhoven

Eindhoven, ontdek dé lichtstad van Nederland

Eindhoven de Gekste! Tenminste als je kiest voor een doldwaze Crazy 88. Doe je het liever rustiger aan en staat teambuilding centraal? Kies dan voor Escape the City en ontdek Stratumseind, Strijp-S en andere highlights. Voor al jullie wensen bieden wij hét perfecte bedrijfsuitje in Eindhoven. Van een (te) gekke Foute Bingshow tot een strijdvolle pubquiz, op de door jullie gewenste locatie staan wij paraat. Boek snel één spetterend teamuitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Beleef Eindhoven als nooit tevoren

In Eindhoven is heel veel ruimte voor gezelligheid en vertier. En onze bedrijfsuitjes haken daar lekker op in. Geweldige city games, zoals Wie is de Rat of Escape the City om Eindhoven te ontdekken. Maar ook bedrijfsuitjes in een knus restaurant zijn wij niet vies van. Denk aan het moorddiner of de Foute bingoshow. Een bedrijfsuitjes kan natuurlijk ook bij jullie op kantoor worden gehouden. In onze escape room op locatie wordt jullie kantoorruimte helemaal omgebouwd tot een heuse escape game. Bij het moordspel aan tafel moeten jullie samenwerken om de moord op te lossen.

Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Eindhoven en beleef een dag om niet snel te vergeten. De praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn :-D.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Eindhoven plaats?

De keuze is volledig aan jullie. Dit kan in de straten van hartje Eindhoven zijn, een populaire horecagelegenheid of een kantoorruimte binnen jullie bedrijf. Niks is te gek voor onze Uitjesbazen. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan het creëren van teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Met zoveel jullie maar willen. Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken in Eindhoven?

We helpen je graag om een keuze te maken. Want de keuze van onze bedrijfsuitjes is reuze. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je heel graag verder!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Eindhoven

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Eindhoven

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Offerte aanvragen 0413-302773