Bedrijfsuitje Drenthe

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Drenthe? Bijvoorbeeld in Assen of Emmen? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Drenthe

Een dagje weg in Drenthe

Je hebt een handje hulp nodig bij de organisatie van een spetterend bedrijfsuitje in hartje Drenthe. Bijvoorbeeld in Assen of Emmen. Wij regelen het gewenste teamuitje graag voor jullie. Waar zit je aan te denken? Een Foute Bingoshow met knallende, ludieke prijzen? Een unieke escape room op een locatie naar keuze? Een Wie is de Mol – ervaring in Wie is de Rat? Voor iedere wens bieden wij een passend bedrijfsuitje in Drenthe. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Niet voor niets is Uitjesbazen dé baas in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Kies voor een leuk bedrijfsuitje in Drenthe

Wij houden van ons werk. En wij maken het maar al te graag makkelijk voor jullie. Wat dit precies betekent? Het gewenste bedrijfsuitje wordt op een locatie naar keuze georganiseerd in Drenthe. Dit kan bij jullie op kantoor zijn, in de straten van Assen of een populair restaurant naar keuze. Kortom: altijd op door jullie gewenste locatie.

Kies bijvoorbeeld voor een pubquiz en ga de strijd met je collega’s aan. Zijn jullie in een doldwaze bui en ben je benieuwd naar wie jullie gekste collega is? Crazy 88 it is. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en boek een spetterend bedrijfsuitje voor een leuk dagje weg in Drenthe.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in de provincie Drenthe en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Drenthe?

Onze specialisatie is het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen. Ben je met een grote groep en wil je een bedrijfsuitje organiseren voor veel collega’s? Wij organiseren dé perfecte teambuilding activiteit voor jullie groep.

Welke steden zijn geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren?

Van Limburg tot Groningen en van Brabant tot Drenthe, wij organiseren onze bedrijfsuitjes door heel Nederland. Op. Elke. Locatie. In feite kan elke stad of dorp gebruikt worden voor onze bedrijfsuitjes. Maar er zijn zeker plaatsen die we aanraden. Zo zijn grotere plaatsen beter geschikt voor het spelen van bijvoorbeeld city games. Geef ons gerust een belletje voor passend advies.

Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

Jazeker. Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die je op een dag wil organiseren? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op en laat een van onze salesbazen weten hoe jouw perfecte dag eruit ziet!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Drenthe

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Drenthe

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Drenthe

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Drenthe!

Offerte aanvragen 0413-302773