Bedrijfsuitje Den Bosch

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Den Bosch!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Den Bosch

Een leuk teamuitje met collega’s

Den Bosch, hoofdstad van Brabant en bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje. Wil je samen met jouw collega’s een leuke tijd beleven met een unieke teambuilding activiteit? Bezoek de Sint-Janskathedraal in Den Bosch tijdens Escape the City, terwijl je een seriemoordenaar probeert op te sporen. Hebben jullie al een locatie in gedachten en kies je liever voor een quiz of spelshow? Dan zijn onze pubquiz op locatie en Foute Bingoshow uitermate geschikt. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en boek het gewenste bedrijfsuitje online.

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Den Bosch barst van de opties voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Denk aan toffe city games, zoals Wie is de Rat, Escape the City of Crazy 88. In de knusse cafés en restaurants van Den Bosch zijn wij uiteraard ook van de partij. Hier kun je bijvoorbeeld het moordspel aan tafel, een Ik hou van Holland Quiz of de Foute Bingoshow laten plaatsvinden. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in het levendige Den Bosch en beleef een dag om nooit te vergeten!

Het kan ook zijn dat je het bedrijfsuitje gewoon op kantoor wil houden. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Onze missie is om jou en je collega’s een toptijd geven. Zo bouwen wij bijvoorbeeld maar al te graag jullie kantoorruimte om tot een heuse escape game tijdens onze escape room op locatie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of passend advies.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Den Bosch plaats?

Waar jullie maar willen. Niks is te gek en alles kan bij Uitjesbazen. Misschien willen jullie het bedrijfsuitje laten plaatsvinden in hartje Den Bosch of zelfs bij jullie op kantoor. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Hoe fijn is dat ;-)!

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe groter gezelschap, hoe gezelliger het wordt. Nodig dus zoveel mogelijk collega’s uit. De groep kan worden gesplitst in kleinere groepen, als het nodig is voor het spel. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken in Den Bosch?

Er is meer dan genoeg keuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk is om een keuze te maken. Bekijk alle uitjes voor een compleet overzicht. Een bedrijfsuitje op maat speciaal voor jullie kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je heel graag verder.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Bosch

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Den Bosch

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Den Bosch!

Offerte aanvragen 0413-302773