Bedrijfsuitje Breda

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Breda!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Breda

Beleef Breda met dé leukste bedrijfsuitjes

Wil jij een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven in Breda? Dan helpen wij je graag. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City. In deze toffe city game probeer je samen met collega’s een reeks moorden op te lossen, terwijl je de highlights van Breda bezoekt. Liever een bedrijfsuitje op locatie naar keuze? Zoals een horecagelegenheid? Dan kies je natuurlijk voor onze pubquiz op locatie of de Foute Bingoshow. Wat je wensen ook zijn, we got you covered. Boek snel je bedrijfsuitje in Breda bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Teambuilding met collega’s

Uitjesbazen organiseert dé leukste bedrijfsuitjes in Breda. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij onze escape room op locatie, waarbij jij samen met je collega’s proberen te ontsnappen aan de Italiaanse maffia. Wil je liever Breda op een unieke manier verkennen? Boek Hunted, dé Augmented Reality city game om Breda op een bijzondere wijze te ontdekken.

Hou je het liever wat luchtiger? Dan biedt zowel Crazy 88 als Wie is de Rat dé perfecte uitkomst. Voel je vrij om ons te contacteren voor advies. Zo denken wij graag met je mee, zodat jullie hét perfecte bedrijfsuitje boeken in Breda.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teambuilding activiteit organiseren in Breda?

Onze denkwijze: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Ik hou van Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-).

Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kan ik bij jullie ook een bedrijfsuitje in de vakantie boeken?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Breda

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Breda

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773