Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Apeldoorn

Dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn

Apeldoorn is een mooie stad en dé perfecte locatie voor een gaaf bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Zo zijn wij al méér dan 10 jaar dé baas in het creëren, organiseren en uitvoeren van leuke teamuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. In de omgeving van Apeldoorn worden de volgende drie bedrijfsuitjes veel geboekt: escape room op locatie, moordspel aan tafel en de Foute Bingoshow.

Organiseer een spetterend teamuitje

Wij horen je al denken: “Hoe organiseer ik een spetterend teamuitje in Apeldoorn?”. Dat is vrij simpel! Bekijk op je gemak het uitgebreide repertoire van bedrijfsuitjes. Van spannende escape games, zoals Escape the Firm, tot gave city games, zoals Escape the City. Voor iedere wens bieden wij een passend bedrijfsuitje.

Naast escape games hebben we ook een prachtig aanbod aan geweldige quizzen en spelshows. Wat dacht je namelijk van een Foute Bingoshow? Dit is niet zomaar een bingo, maar een bingo met knotsgekke gezellige rondes en originele prijzen. Niet competitief genoeg? Misschien is een pubquiz dan meer wat voor jou. De keuze is reuze en volledig aan jou. Vind je het toch lastig om te kiezen, dan mag je altijd contact opnemen met een van onze salesbazen!

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teamuitje organiseren in Apeldoorn?

Er geldt bij elk bedrijfsuitje dat wij aanbieden geen limit op het aantal mensen. Natuurlijk willen we wel graag van te voren weten met hoeveel man jullie uiteindelijk komen.

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Ik hou van Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-).

Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Hoe weet ik welk bedrijfsuitje bij mijn bedrijf past?

Daar kunnen wij je uiteraard bij helpen. Geef ons een belletje, laat weten welke wensen je hebt en onze salesbazen zullen jou hét perfecte bedrijfsuitje adviseren.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773