Bedrijfsuitje Amersfoort

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amersfoort!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Amersfoort

Dé leukste teamuitjes in Amersfoort

Wil jij een bedrijfsuitje in Amersfoort organiseren, maar heb je geen idee hoe? Geen paniek. Uitjesbazen staat voor je klaar! Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. De keuze is reuze. Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Actief of juist lekker relaxt? Wij regelen het voor jullie. Al onze bedrijfsuitjes zijn ideaal voor grote groepen en voor elke locatie geschikt. In de omgeving van Amersfoort worden de volgende drie bedrijfsuitjes veel geboekt: escape room op locatie, moordspel aan tafel en de Foute Bingoshow.

Happen maar: specialiteit van de chef!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort. Hieronder vind je de crème-de-la-crème van ons uitjes repertoire. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Los een spannende moordzaak op in Escape the City, waarbij iedere groep een echte koffer vol met bewijsmateriaal ontvangt. Wil je lekker gek doen tijdens het happen en stappen? Boek dan een Crazy 88 City game en stap volledig uit je comfortzone!

Liever een bedrijfsuitje op een specifieke locatie? Met het Ik hou van Holland uitje ben je verzekerd van een spannende en strijdlustige spelshow. En nog iets: deze quiz is volledig te personaliseren. Toch iets anders? Boek een escape room op locatie waarbij we een kantine, kantoor of sportzaal omtoveren in een levensechte escape ervaring!

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het uitje dat jullie kiezen. Sommige uitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Ik hou van Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-).

Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen teambuilding uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden voor jullie teambuilding activiteit.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Amersfoort

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Amersfoort

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773