Bedrijfsuitje Almere

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almere!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Almere

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Almere

Een onvergetelijke dag met je collega’s door een bedrijfsuitje in Almere? Dat kan bij Uitjesbazen! Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele, maar vooral leuke bedrijfsuitjes. Waar ben je voor in de stemming? Iets bij jullie op locatie, in de stad, bij de haven of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Los een bloedstollend mysterie op met het moordspel aan tafel, werk samen en voer knotsgekke opdrachten uit in de Crazy 88 city game of zorg voor een avond vol sensatie met de toffe Foute Bingoshow!

Deze actieve uitjes zijn écht te gaaf!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op te lossen. Kies je liever voor spanning? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om Almere op een unieke manier te verkennen.

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van Wie is de Rat of een Ik hou van Holland quiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teambuilding activiteit organiseren in Almere?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-).

Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen teambuilding uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Almere

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Almere

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almere!

Offerte aanvragen 0413-302773