Bedrijfsuitje in de stad

Beleef dé leukste bedrijfsuitjes in een stad naar keuze. Uitjesbazen zet dé kroon op jouw bedrijfsuitje in de stad

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad

 

Boek dé leukste stadsspellen

Een heerlijk dagje erop uit, wij maken het nu nog leuker! Ga een dagje de grote stad in en beleef dé leukste activiteiten? Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in een stad naar keuze. Er zijn genoeg leuke dingen om te doen en hiermee een stad beter te leren kennen. Ben jij samen met je collega’s toe aan een leuk, ontspannend bedrijfsuitje? Bij Uitjesbazen boek je dé leukste stadsspellen.

Locatie
Categorie

Bedrijfsuitje in de stad organiseren

Wij hebben al onze bedrijfsuitjes met passie in elkaar gezet. Ze kennen allemaal een eigen draai en zijn natuurlijk uniek. Op dit moment gaan we hard en hebben we al méér dan 10.000 uitjes georganiseerd. En uiteraard in een stad naar keuze. Door héél Nederland wordt er genoten van onze hilarische, zenuwslopende én intensieve bedrijfsuitjes.

Uitjesbazen is erg flexibel en denkt graag met je mee. Personaliseren? Graag! Zo wordt het nog persoonlijker en vooral veel leuker. Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften. Voor elk bedrijf, in elke gelegenheid bieden wij dé leukste en meest toepasselijke bedrijfsuitjes!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsuitje in de stad?

Een bedrijfsuitje is dé perfecte manier om jouw dag in de stad nog leuker te maken. Puur voor ontspanning, om je collega’s beter te leren kennen én de strijd met elkaar aan te gaan. Het kan allemaal!

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in de stad doen?

Er zit geen maximum aan het aantal personen die deel kunnen nemen. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Wat kan ik allemaal doen als uitje in de stad?

Er is genoeg keuze! Bekijk vooral al onze uitjes. Wil je een bedrijfsuitje volledig op maat laten personaliseren? Neem dan even contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Van gekke opdrachten tot moeilijke vragen, erg leuk om met vrienden of collega’s te spelen.”

Sam
Crazy 88
Bedrijfsuitje in de stad

”De opdrachten stuurden ons kriskras door Rotterdam. Wat een beleving. Erg gaaf om deze puzzels en raadsels te mogen oplossen.”

Tamara
Hunters
Bedrijfsuitje in de stad

”Een bedrijfsuitje spelen in Utrecht was fantastisch. De Wie is de Rat game was ontzettend gaaf. Altijd al groot fan geweest, dus top om dit nu te mogen spelen”

Jos
Wie is de Rat City game
Bedrijfsuitje in de stad

Liever een city game op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773