Bedrijfsuitje op locatie

Een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Kies maar; waar wil je het organiseren?

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje op locatie

 

Hét ideale teamuitje op locatie naar keuze

Wil jij een leuk uitje doen, maar wil je niet door de stad slenteren of een zeer actieve activiteit doen? Dan bieden wij dé juiste oplossing. Uitjesbazen komt naar jou toe en regelt een onvergetelijke bedrijfsuitje op locatie naar keuze. En dan bedoelen we: een locatie waar jij graag een uitje wil houden. Bij jullie op kantoor, in een restaurant in een stad naar keuze of misschien in de vergaderzaal van een hotel. Niets is te gek en alles is mogelijk. Een bedrijfsuitje op locatie kan ideaal zijn als je op zoek bent naar een toffe activiteit, maar zonder veel rompslomp. En je kunt zelf de locatie kiezen. Makkelijker wordt het niet!

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Bedrijfsuitje op locatie organiseren

Alles wordt voor jou geregeld. Geen hoge kosten voor vervoer. Lekker in je eigen vertrouwde omgeving en het neemt niet de hele dag in beslag. Of juist ideaal als je zelf geen zin hebt om op te ruimen: een uitje op een locatie naar keuze. Een restaurant, café of hotel. Wij komen langs, zorgen dat alles klaar staat en jullie kunnen direct beginnen.

Uitjesbazen is flexibel en denkt graag mee. Ben jij op zoek naar een uitje dat voor jou en je collega’s op maat wordt gemaakt? Laat je ideeën zeker horen en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsuitje op locatie?

Simpel gezegd: een uitje op een locatie naar keuze. Dus jij vertelt ons waar we heen moeten, zodat jij optimaal een bedrijfsuitje kunt spelen.

Met hoeveel collega's kan ik een bedrijfsuitje organiseren?

Voor ons is niks te gek. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Geniet met zoveel mogelijk mensen. Als jullie allemaal in één ruimte passen, is het voor ons geen probleem.

Wat kan ik allemaal doen tijdens een bedrijfsuitje op locatie?

De keuze is reuze. Dat vinden we zelf, in ieder geval. Bekijk zeker alle uitjes en pas de filtering aan naar jouw wensen. Zo krijg jij een duidelijk overzicht van wat de opties zijn! Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op.

 

Recensies

”Samen met collega’s de Escape room op locatie gespeeld. Wat een ervaring! De aankleding was zo goed, dat het niet eens meer leek op ons kantoor. Ik zou dit iedereen aanbevelen!”

Maartje
Escape room op locatie
Bedrijfsuitje op locatie

”Wat een enthousiaste presentatrice, echt genoten en gelachen. Die bingo is zeker voor herhaling vatbaar.”

Lars
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje op locatie

”Als je een muziekliefhebber bent, is deze quiz zeker een aanrader! En wat een gezelligheid. Leuk om te zien dat eigenlijk niemand is weet over Nederland ;-).”

Merel
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje op locatie

Liever een gepersonaliseerd bedrijfsuitje op locatie?

Offerte aanvragen 0413-302773