fbpx

Bedrijfsuitje op locatie

Een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Kies maar: waar wil je het bedrijfsuitje organiseren?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje op locatie

Hét ideale bedrijfsuitje op locatie naar keuze

Wil jij een leuk bedrijfsuitje boeken, maar wil je niet door de stad slenteren of een zeer actieve activiteit doen? Dan bieden wij dé perfecte oplossing. Uitjesbazen komt naar jou toe en regelt een onvergetelijke bedrijfsuitje op locatie naar keuze. En dan bedoelen we: een locatie waar jij graag een bedrijfsuitje wil houden. Bij jullie op kantoor, een restaurant of misschien in de vergaderzaal van een hotel. Niets is te gek en alles is mogelijk. Een bedrijfsuitje op locatie naar keuze kan ideaal zijn als je op zoek bent naar een toffe activiteit, zonder veel rompslomp. En je kunt zelf de locatie kiezen. Makkelijker wordt het niet.

Bedrijfsuitje op locatie organiseren

Alles wordt voor jou geregeld. Geen hoge kosten voor vervoer. Lekker in je eigen vertrouwde omgeving en het neemt niet de hele dag in beslag. Ook ideaal als je zelf geen zin hebt om op te ruimen. Waar wil je het organiseren? Een restaurant, café of hotel? Wij komen langs en zorgen dat alles klaar staat, zodat jullie direct kunnen beginnen.

Uitjesbazen is flexibel en denkt graag mee. Ben jij op zoek naar een bedrijfsuitje dat voor jou en je collega’s op maat wordt gemaakt? Laat je ideeën zeker horen en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Steden

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsuitje op locatie?

Simpel gezegd: een teamuitje op een locatie naar keuze. Dus jij vertelt ons waar we heen moeten, zodat jij optimaal een bedrijfsuitje kunt spelen.

Met hoeveel collega's kan ik een bedrijfsuitje organiseren?

Voor ons is niks te gek. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Geniet met zoveel mogelijk mensen. Als jullie allemaal in één ruimte passen, is het voor ons geen probleem.

Wat kan ik allemaal doen tijdens een bedrijfsuitje op locatie?

De keuze is reuze. Dat vinden we zelf in ieder geval. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes en pas de filters aan naar jouw wensen. Zo krijg jij een duidelijk overzicht van wat de opties zijn. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op!

 

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo

Liever een gepersonaliseerd bedrijfsuitje op locatie?

Offerte aanvragen0413-302773