fbpx

Bedrijfsuitje Stadskanaal

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Stadskanaal? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Stadskanaal en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Stadskanaal

Dé leukste bedrijfsuitjes in Stadskanaal!

Wil je samen met collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Stadskanaal, maar weet je niet hoe jullie dit moeten invullen? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren en ontwikkelen van bedrijfsuitjes. Met een breed aanbod is er altijd wel iets dat past bij jullie team. Dus typ de laatste mailtjes, raffel je salesgesprek af en ga er met elkaar op uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje in het centrum van Stadskanaal, zoals Wie is de Rat of Escape the City?

Uitgaan in Stadskanaal

Even lekker ontspannen met een bedrijfsuitje. Jullie hoeven alleen te boeken, wij regelen de rest. Met ons arsenaal aan bedrijfsbusjes komen wij jullie kant op!

Kies een locatie. Laat bijvoorbeeld jullie kantine omtoveren tot een heuse Escape Room, ga met elkaar de strijd aan tijdens een Gek op Holland Quiz in een restaurant naar keuze of laat je verrassen tijdens een bedrijfsuitje in de stad. Met de Crazy 88 City game leren jullie elkaar wel op een hele aparte manier kennen. Je moet namelijk zo veel mogelijk rare opdrachten voltooien om punten te scoren. Kijk dus niet gek op als je wat rare blikken krijgt van omstanders! Of ontdek de wereld van de technologie met een van onze Virtual Reality uitjes.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Stadskanaal met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Groningen.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor een bedrijfsuitje bij Uitjesbazen?

Uitjesbazen beschikt over een conceptteam dat elke dag bezig is met het verbeteren van onze huidige activiteiten en het verzinnen van nieuwe ervaringen. Doordat deze bedrijfsuitjes volledig in-huis gemaakt worden, weet iedereen bij ons hoe de vork in de steel zit. Dit zorgt dan weer voor een heldere en duidelijke samenwerking. Resultaat: jullie bedrijfsuitje klopt van A tot Z.

Verder heeft iedere werknemer een dubbele functie. Het is namelijk zo dat Giel van de marketing net zo goed een Wie is de Rat kan begeleiden als Uitjesbaas Pam!

2. Hoeveel collega's kunnen er mee op bedrijfsuitje?

Al onze bedrijfsuitjes zijn ingericht zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen als jullie zelf willen. De meeste bedrijfsuitjes worden vanaf 15 personen aangeboden, maar er zijn uitzonderingen. Zo zijn onze escape games ook te spelen met minder grote groepen.

3. Zijn de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Absoluut, van bedrijfsuitjes krijgt men immers honger!

Uitjesbazen werkt samen met veel horecagelegenheden in zowel Stadskanaal als andere steden in Groningen, zoals: Hoogezand, Veendam en Winschoten. Voel je daarom vrij om contact op te nemen voor de mogelijkheden. 🙂

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Stadskanaal

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Stadskanaal

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Stadskanaal

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Stadskanaal!

Offerte aanvragen0413-302773