fbpx

Bedrijfsuitje Stadskanaal

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Stadskanaal? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Stadskanaal en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Stadskanaal

Dé leukste bedrijfsuitjes in Stadskanaal!

Wil je samen met collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Stadskanaal, maar weet je niet hoe jullie dit moeten invullen? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren en ontwikkelen van bedrijfsuitjes. Met een breed aanbod is er altijd wel iets dat past bij jullie team. Dus typ de laatste mailtjes, raffel je salesgesprek af en ga er met elkaar op uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje in het centrum van Stadskanaal, zoals Wie is de Rat of Escape the City?

Uitgaan in Stadskanaal

Even lekker ontspannen met een bedrijfsuitje. Jullie hoeven alleen te boeken, wij regelen de rest. Met ons arsenaal aan bedrijfsbusjes komen wij jullie kant op!

Kies een locatie. Laat bijvoorbeeld jullie kantine omtoveren tot een heuse Escape Room, ga met elkaar de strijd aan tijdens een Gek op Holland Quiz in een restaurant naar keuze of laat je verrassen tijdens een bedrijfsuitje in de stad. Met de Crazy 88 City game leren jullie elkaar wel op een hele aparte manier kennen. Je moet namelijk zo veel mogelijk rare opdrachten voltooien om punten te scoren. Kijk dus niet gek op als je wat rare blikken krijgt van omstanders! Of ontdek de wereld van de technologie met een van onze Virtual Reality uitjes.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Stadskanaal met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Stadskanaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze bedrijfsuitjes!

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Veendam - Royal HaskoningDHV | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Gek op Holland Quiz

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

”Het was een geslaagde avond gisteren!”

Rijksuniversiteit Groningen
Charissa Smit
13 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Groningen - Universiteit Groningen | Uitjesbazen

”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!”

Waterbedrijf Groningen
Nienke Nauta
11 personen
Quaranteambuilding

Bedrijfsuitje Groningen - Waterbedrijf Groningen | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Stadskanaal

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Stadskanaal en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Dan gaan wij er een toffe dag van maken in Stadskanaal met een quiz, escape game of stadsspel!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

 

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Stadskanaal?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Stadskanaal!

Offerte aanvragen0413-302773