Bedrijfsuitje Haga Ziekenhuis

Verdere medicijnen niet nodig, Uitjesbazen volledig gezond verklaard

Barbara Maters is verantwoordelijk voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van de ziekenhuisapotheek van het Haga ziekenhuis in Den Haag. Op 28 november 2019 lag de verantwoordelijkheid voor het organiseren van een spetterende avond voor 70 zorgmedewerkers bij Uitjesbazen. Wij vroegen Barbara na afloop van het bedrijfsuitje of Uitjesbazen net zo goed kan zorgen als haar team… ????

Bedrijfsuitje voor iedereen

Barbara heeft via onze website twee vrijblijvende offertes aangevraagd. Met het oog op de diverse doelgroep was ze op zoek naar een activiteit die geschikt was voor jong en oud, man en vrouw. Haar doel was een geslaagde avond voor haar hele team.

Persoonlijk contact … met (vrij)gezellige collega’s

Uitjesbazen probeert altijd binnen 24 uur te reageren op een offerteaanvraag. Projectbaas Jasper neemt telefonisch contact met Barbara op. Hij probeert een duidelijk beeld te schetsen van de wensen en behoeften van onze klanten, zo ook bij Barbara. Dit zorgt ervoor dat wij een passend aanbod kunnen doen. Barbara legt uit: ‘Het contact met Jasper was snel en accuraat’. Na het telefonische contact volgen een aantal mails. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken. De zorg voor de activiteit, van begin tot eind, wordt Barbara volledig uit handen genomen.
3
Lees verder

Mogelijk op iedere gewenste locatie

Wij van Uitjesbazen zijn te boeken door heel Nederland en België. Samen met de klant gaan wij op zoek naar een geschikte locatie. We geven verschillende suggesties. Dit zorgt ervoor dat de klant niet zelf op onderzoek uit hoeft te gaan, maar wel inspraak kan hebben bij het kiezen van de juiste locatie. We zorgen dat er een afgesloten ruimte beschikbaar is, zodat andere gasten geen overlast van onze activiteit ondervinden. Een hapje, drankje of compleet dinér, voorafgaand, tijdens of aansluitend aan de activiteit, wordt ook volledig door ons verzorgd. Het is voor ons echter geen probleem wanneer de klant een voorkeur heeft voor het zelf regelen van een locatie.

Bedrijfsuitje inclusief dinér

De wens van Barbara gaat uit naar een activiteit inclusief dinér. Het liefst in omgeving den Haag. Jasper regelt restaurant Rootz. Een aantal van de medewerkers volgen een halal dieet. Wij zorgen ervoor dat het restaurant rekening houdt met deze dieetwensen.

Goed verzorgde presentatie

Donderdag 28 november was het showtime. De medewerkers van ziekenhuis Haga werden vriendelijk ontvangen door restaurant Rootz in Den Haag. De avond werd gestart met een voor- en hoofdgerecht. Om 19.30 startte de XXL Bingoshow. Deze werd enthousiast gepresenteerd door Matton en Pam. Barbara omschrijft de show als een geslaagde avond: ‘De presentatie werd goed verzorgd door Matton en Pam. De concentratie van het publiek nam tegen het einde van de show iets af, maar dit mocht de pret niet drukken.’ Als kers op de taart werd na afloop het dessert opgediend.

Bedrijfsuitje in de zorg beoordeeld met een 9

Het bedrijfsuitje in de zorg werd zowel door het ziekenhuispersoneel van het Haga Ziekenhuis, als door onze presentatoren Matton en Pam als geslaagd bestempeld. Barbara beoordeelt Uitjesbazen met een 9, daar zijn we erg trots op. We hopen Barbara volgend jaar weer te mogen verrassen met een bedrijfsuitje uit ons diverse assortiment.

Haga Ziekenhuis

Barbara Maters

De Foute Bingoshow

70 personen

Cafe Restaurant Rootz

Den Haag

Meer over de Foute Bingoshow?

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M

    Alle Uitjes van Uitjesbazen