Bedrijfsuitje Avans Hogeschool

Uitjesbazen organiseert bedrijfsuitje voor Avans in Den Bosch

Vrijdag 13 december organiseerde Uitjesbazen een QuizShow Deluxe voor het personeel van Avans Hogeschool in Den Bosch. Mariëlle van den Berg is verantwoordelijk voor de communicatie, PR & voorlichting. En zo dit jaar ook voor het bedrijfsuitje van Avans. Via haar vorige werkgever was ze al eens in contact geweest met Uitjesbazen. Dit was zodanig goed bevallen, dat ze nogmaals contact opnam met eindbaas Dirk.

Interactive Quizshow Deluxe voor 150 personen

In het verleden bestond het bedrijfsuitje van Avans vaak uit een feestavond. In 2018 werd voor het eerst een activiteit georganiseerd. Mariëlle ondervond dat het personeel meer contact met elkaar maakte, wanneer ze in teams de strijd met elkaar aangingen. Gezien de 150 medewerkers, kent niet iedereen elkaar. Vandaar dat Mariëlle voorstander is geworden van een activiteit waardoor het onderlinge contact gestimuleerd werd. Zo zorgde Uitjesbazen ook voor teambuilding bij de docenten.

Passend advies

Mariëlle heeft via de mail en telefoon contact gehad met projectbaas Jasper. Mariëlle: ‘Jasper was duidelijk, meedenkend en gaf een passend advies.’ Jasper beval de Quizshow Deluxe aan. Een quiz met zeer diverse spelrondes. Dit zorgt ervoor dat iedereen van het diverse publiek een geslaagde avond zou hebben. Een quiz waarbij je moet communiceren om de meeste punten binnen te harken.
3
Lees verder

De Quizshow Deluxe

De quiz bestond uit verschillende rondes. Op aanvraag van Mariëlle is er een top2000 ronde toegevoegd. Ook was er een gepersonaliseerde ronde met vragen over (het personeel van) Avans. De ronde ‘Doet ie ‘t, of doet ie ’t niet’, is een ronde waarbij de deelnemers een filmpje te zien krijgen met een medewerk(st)er van Avans. Het publiek moet raden of de deelnemers bijvoorbeeld in een leeuwenpak iemand durven te omhelzen in het openbaar. Een ronde waarbij de lachspieren getest worden.

Chemie tussen presentatie duo

De presentatie van de Quiz werd verzorgd door uitjesbazen Jasper en Rick. ‘Een spontaan duo, je kon merken dat er chemie was tussen die twee. Ze durfden een grapje te maken en voelde de zaal goed aan.’, aldus Mariëlle. De planning had 1,5 uur gereserveerd voor de Quizshow. Door het enthousiasme van Jasper en Rick liep deze planning iets uit. Timemanagement; een leerpunt voor ons voor de volgende keer. Time flies when you are having fun!

Een dikke voldoende

De quiz vond plaats in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. Deze had Mariëlle zelf geregeld. Wat de organisatie van de activiteit betreft, heeft zij het gevoel gehad dat ze volledig ontzorgd werd. Met trots kunnen we zeggen dat ze ons beoordeelt met een 8,5; een dikke voldoende. Wij hopen dat we Mariëlle en haar team, nog eens mogen vermaken met één van de activiteiten uit ons zeer diverse aanbod voor bedrijfsuitjes voor hoge scholen.

Avans Hogeschool

Mariëlle van den Berg

Quiz Show Deluxe 2.0

150 personen

Verkade Fabriek

Den Bosch

Meer over de Quiz Show Deluxe 2.0?

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M

    Alle Uitjes van Uitjesbazen