fbpx

Bedrijfsuitje met overnachting

Kies voor een bedrijfsuitje met overnachting en ga er even tussenuit met je collega’s. Wij verzorgen voor jullie een onvergetelijke activiteit.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje met overnachting

Kies voor dé ultieme combinatie

Ervaar een stad zoals je hem nog nooit hebt ervaren met één van onze actieve bedrijfsuitjes. Duik Amsterdam in en ga de strijd aan in het listige Wie is de Rat. Verken Maastricht met onze originele Crazy 88 boordevol humor of ga op zoek naar de moordenaar in de Ardennen met Escape the City. Dit wordt een bedrijfsuitje voor in de boeken.

Samen bespreken we jullie wensen voor zowel de activiteit als de overnachting. Wij zoeken de ideale overnachting en combineren deze met onze eigen activiteiten. Op deze manier bezorgen wij jullie hét ultieme bedrijfsuitje. Wat doen jullie? Wensen doorgeven en lekker achterover leunen. 😉

Escape the City - Escape game | Uitjesbazen

Ontdek jouw favoriete stad

Ga overdag op pad in het centrum en droom ‘s avonds lekker weg in de stad. Graag een keer naar het mooie Limburg? Liever naar het altijd gezellige Groningen? Voor ons geen probleem. Onze enthousiaste Uitjesbazen reizen heel Nederland en België door om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Binnen én buiten activiteiten

Wij bieden verschillende indoor en outdoor activiteiten aan. Last van het Hollandse weer? Geen probleem. Wij komen naar jullie locatie en spelen een gezellige binnenactiviteit. Probeer onze spraakmakende Quiz Show Deluxe of Foute Bingoshow. Bij deze activiteiten is een feestje zeker gegarandeerd.

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten hoor. 😉

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje met overnachting!

Offerte aanvragen 0413-302773